Rare jongens

We vinden jullie toch al niet aardig, dus als we jullie discrimineren moeten jullie je mond houden, anders vinden we jullie Γ©cht niet leuk meer! ……….. rare mensen die gristenen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

 1. Waar men zich op de biblebelt al niet druk om kan maken πŸ˜‰ Overigens, maar dan om andere redenen, kan ik niet zo zitten met die weigerambtenaren. Homo’s mogen trouwen en iedere gemeente moet die mogelijkheid bieden, hoe ze dat dan intern regelen dat zoeken ze maar uit. Wat niet wegneemt dat het triest is dat homofobie in Nederland nog behoorlijk prominent aanwezig is.

 2. ‘Christenorganisaties schaden positie christenen in de maatschappij’

  MIDDELBURG – De ,,heksenjacht” van Christenen op trouwambtenaren die homohuwelijken willen sluiten, schaadt de acceptatie van christenen in de maatschappij.

  Daarvoor waarschuwen drie christelijke homogroepen in een gezamenlijke verklaring. ,,De kerk, die in het verleden bijvoorbeeld de Spaanse inquisitie leidde, discrimineren wederom om het hardst”, vinden de vereniging voor christelijke homo’s en lesbiennes SHJC en de gereformeerde en reformatorische tegenhangers ContrariO en RefoAnders. De verenigingen, met in totaal enkele honderden leden, vinden dat juist van de kerk verwacht mag worden dat zij weet dat tolerantie belangrijk is.

  Het beeld dat homo’s van kerkmensen hebben, loopt door de antihouding van CDA en ChristenUnie ernstige schade op, vreest Quist. ,,Voor de integratie van homo’s in de kerken hebben we niet veel te danken aan het CDA of de ChristenUnie.”

  —–

  nouja, enzovoort.

  Die Quist is ook een lekker hypocriet mannetje zeg: “Johan Quist, oprichter van de reformatorische homovereniging RefoAnders en zelf getrouwd met een vrouw, is voorzichtig in het uitdragen van een verenigingsstandpunt.”. Homo zijn, maar je omwille van je kerkvriendjes toch maar in een schijnhuwelijk storten. Sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit