Waarom mensen echt op hem stemmen

Eindelijk mensen die eerlijk toegeven waarom ze op Wildpis stemmen. Niet om z’n belastingplannen, niet om wat hij zegt over vrijheid of armoede. DUH. Vooral die laatste dame – die ene die moet worden ondertiteld – is geinig.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. Voor mij hadden ze die laatste dame niet te hoeven ondertitelen, hoor Xaffie. Ik versta het Limburgs en zeker het dialect it Venlo wel. Maar het is wel triest als mensen zo denken.

  2. Kansloos inderdaad in die zin dat de mensen aan het woord niet bepaald mensen zijn die de kansen op welvaart voor het grijpen hebben. Kortom, de verschoppelingen van onze maatschappij. Wat een trieste illusie om dan te denken dat trappen naar beneden (allochtonen) iets aan jou positie zou verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit