Psychotische merel

Wel eens een psychotische merel gezien? Bij mij liep er net nog eentje door de huiskamer. Dagenlang vliegt het vogeltje al langs mijn balkon, kijkt agressief naar binnen en tjilpt alsof zijn leven er van af hangt. Het lawaai is niet te verdragen en begint om 5 uur ’s ochtends al. Mijn kat kijkt gestressed naar het vliegende mormel, maar waagt zich er niet aan. In eerste instantie vond ik het beestje wel geinig, maar het begint echt de spuigaten uit te lopen. Als je op hem af loopt – een teken voor vogels om te gaan wieberen – blijft hij tot op het laatste moment zitten, om dan met een treiterend getjilp zijn vleugels uit te slaan. Net liep hij dus doodkalm mijn huiskamer binnen en deed zijn behoefte op mijn tapijt. Wat vind je daar nou van?

Ik weet niet of merels ook hondsdolheid kunnen hebben, maar deze lijkt echt compleet doorgedraaid.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. Pingback: sum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit