Eetherinneringen

Hey, had ik jullie al verteld over Madame Jeanette? De site met recepten en herinneringen. Ja, dat had ik jullie verteld. Maar de kracht van herhaling wordt nogal eens onderschat. Ik vertel het jullie dus gewoon nog een keer. Madame jeanette dus. Een website waarop mensen recepten kwijt kunnen. Maar niet alleen recepten, aan elk recept zit een herinnering gekoppeld. Want zeg nou zelf aan een goede maaltijd zit meestal ook een goed verhaal vast. Dus ga even kijken. Denk even na. En stuur mij je mooiste eetherinnering + recept op!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. Even off topic. Vind het wel grappig, omdat mijn zusje Xaviera heet en dat ook Xa4a for short is πŸ™‚ Helemaal off topic dus, lekker belangrijk voor je. Maar vond het wel weer grappig πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit