Favo’s

Volgens Suus is het WK Webcamzitten te lame voor woorden. Volgens mij is het best een leuke stunt. Nu ik al 3 dagen de kandidaten in de gaten hou begin ik toch stiekem een bepaalde voorkeur voor sommige kandidaten te ontwikkelen. Mijn voorkeur is gebaseerd op hoe hard deze kandidaten hun best doen om op een creatieve en gezellige manier om te gaan met het webcamzitten.

 

Twee van mijn favo’s zijn er nu al uit. Saul en Maartje moesten gisteren het veld ruimen. Vanuit mijn kamer kan ik de jury horen overleggen over wie de dagopdracht winnen. Ik bemoei me er helemaal niet mee en zet mijn koptelefoon pas af wanneer ik weet dat de uitslag bekend is. Ik zit daar al voor mijn werk, dus ik wil zo objectief mogelijk blijven enzo. Jahaaa lach maar, maar ik vind het belangrijk. Anyways, ik vond het erg jammer dat Maartje en Saul weg moesten. Beiden deden op een leuke manier hun best om de vele mensen die met ze spraken via MSN te beantwoorden en om de kijkers te betrekken bij waar ze allemaal mee bezig zijn.

Een andere kandidaat waarvan ik vind dat ze dat leuk doet is Kirsten. Kirsten heeft zich al gebodypaint, heeft Herman in huis gehaald (dat was een beetje jammer, maar wel leuk geregeld) en heeft zich laten ingipsen. Kirsten zit in haar eentje voor de cam, maar spreekt hardop zodat we niet alleen een dame zien typen, maar echt contact met haar lijken te hebben. Hoe lame het Webcamzitten ook moge zijn, ze doet het leuk. Vandaag moeten de kandidaten een modeshow doen. Kirsten is de kleding zelf in elkaar aan het flansen. Crea bea of wel?! Ik duim voor haar, maar je weet het niet. Misschien apprecieert niet iedereen haar geknutsel.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit