You go girl

Interessant. De PvdA wil moslims binden aan de Nederlandse samenleving. Dat gaan ze dan doen door het financieren van gematigde imamopleidingen, wijkagenten, schoolpersoneel dat weet hoe te handelen wanneer leerlingen radicaliseren, het verbeteren van de inlichtingendiensten, het strenger optreden tegen radicalsime en terroristische activiteiten…en oh ja, het aanpakken van discriminatie.

Dit alles moet er dan toe leiden dat moslims zich meer verbonden voelen met Nederland en geen zin meer hebben om te radicaliseren. Het vertrouwen dat uit de maatregelen spreekt lijkt me een prima basis om mensen te binden aan Nederland. PvdA: you go girl!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Haha, ja ze zijn gewoon wanhopig. De harde aanpak werkt ook alleen maar averechts, dus wat moet je anders?

    Op zich ben ik wel een voorstander van een Nederlandse imam opleiding (of je daar dan gematigde imams van krijgt, weet ik niet) en een keiharde aanpak van discriminatie. Discriminatie is namelijk de hoofdoorzaak van vervreemding. Niemand kan beweren dat mijn accentloos Haags sprekende Marokkaanse vriend niet geïntegreerd is, maar als “de Nederlanders” hem niet als Nederlander zien, waarom zou hij dat dan wèl doen?

    Maar ja, misschien is het wel gewoon te laat. Misschien moet er gewoon weer een generatie overheen gaan….

  2. Jemig wat een stom plan. Natuurlijk is het leuk als alle mensen in Nederland met elkaar omgaan. Helaas kan dat niet. Ik ga niet met criminelen om en ook niet met kaklui, om maar iets te noemen. Als de taal geen barrière meer is, dan zoeken de mensen elkaar toch wel op. Ik geloof trouwens, dat je dan ook de rasechte Nederlanders voorlichting hoort te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit