Aruba revisited

Tot ongeveer eind vorig jaar had ik een hele mooie website voor Arubanen: Arubastation.com. Jammergenoeg moest ik er vorig jaar mee stoppen. Zeker jammer omdat het echt mijn kindje was en ik er megasega-veel werk en tijd in had gestopt.

Sindien heb ik nog wel eens overwogen om nog eens zoiets op te zetten. Maar nogmaals erin stoppen wat ik er toen in heb gestopt is werkelijk waar niet haalbaar.

Sinds Arubastation er niet meer is, heb ik vaak mailtjes gehad van mensen die hopen dat het toch terugkomt. Afgelopen weekend heb ik een poging gedaan om een klein beetje van de site weer op te zetten. Dit keer niet zo uitgebreid als de vorige keer, maar het is een begin.

http://www.druppeltjes.nl/aruba

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. Waarom Arubastation niet gewoon weer opstarten Xav? Die site was een gat in de markt die (hoe heet ie ook al weer?) met z’n (waarschijnlijk nooit van de grond komende) caribstation qua bezoekers in de verste verte nooit zal evenaren. Arubastation was jou kindje en kan na een herstart veel groter groeien dan het indertijd was. En naar mijn bescheiden mening moet je dat (een herstart) gewoon doen 😉

  2. Nou ik start met deze weblog. ArubaStation was nogal een mega-inzet zal ik maar zeggen en dat red ik nu niet. Althans niet om zowel content als techniek in mijn eentje te doen. Dus ik hou het even op wat ik nu heb gemaakt. Maar thanks voor de support 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit