Die kabouter in die boom dus

Speciaal voor Laurent. Let op: het hoort beter te klinken, maar mijn vingers zijn wat roestig enzo πŸ™‚

httpv://www.youtube.com/watch?v=VEX8Df2sLEw

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

 1. Jeetje, een log speciaal voor mij, wat een eer!

  Ik vind het trouwens retestrak gespeeld!! Of mag je dat niet zeggen bij een stuk van Mozart?
  Ja, hoe heet dat stuk nou? Dat weet ik dus ook niet…

  Ik vind dat je hieraan kunt horen dat Mozart nog veel van de tijd van Bach meegekregen heeft. Diezelfde perfecte logica in de muziek, die toch warm klinkt.

 2. Nou dankjewel Laurent! 8) πŸ˜› Maar wel jammer dat je na al dat (camera opladen, naar beneden lopen (met griep is dat best een kunst), instellen, spelen, opnemen, van camera naar pc, knippen, uploaden, hier plaatsen) is het wel jammer dat je de naam niet weet! πŸ˜€

 3. Zat trouwens even te kijken echt – als mijn pianolerares van vroeger dat had gezien had ze mijn nagels er zo afgeknipt. Je hoort het getik gewoon van mijn nagels tegen de toetsen. Jammer dat ik geen nagelbijter ben πŸ™‚

 4. Afijn, ik dus eens op Limewire zoeken naar stukken van Mozart.
  Volgens Limewire zijn ‘FΓΌr Elise’, de ‘Notenkraker Suite’ en ‘Ode To Joy’ (‘Ode an die Freude’) ook allemaal door Mozart geschreven. Maar ik zag niets dat leek op het stuk van de kabouter in de boom.

 5. Eh, oh nee, niet goed gelezen, het is van ene Petzold. Maar wel bewerkt of vastgelegd door Bach of zoiets, begrijp ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit