Joran enzo

Okay, het laatste nieuws van Aruba dan maar:

– Joran van der Sloot verklaart dat hij samen met een “vriend” (de infiltrant van R. de Vries) in een lollige (mischien aangeschoten) bui een soort rollenspel gedaan waarbij de vriend de officier van Justitie speelde en Joran de beklaagde en zo heeft hij ook gesproken. Die vriend heeft de tape verkocht aan Peter R.de Vries die erin geknipt heeft en het weer heeft doorverkocht aan Endemol.

– Er wordt gezegd dat Natalee per ongeluk is gestorven. Dat Joran in paniek een vriend heeft gebeld om hem te helpen om het lijk te doen verdwijnen. Echter Joran’s “phone records” zijn nagekeken en hij heeft niet gebeld. Verder heeft onderzoek aangetoond hoe laat Joran thuis was én dat hij in die tijdspanne niet voldoende tijd had om iemand – met boot – erbij te halen om Natalee in zee te doen verdwijnen.

– Expert Ruben Croes – hoofd SARFA (search and rescue foundation Aruba), dicht betrokken bij de zoektocht naar Natalee en zeer ervaren in het zoeken, vinden en redden van mensen op zee, stelt dat wat op de plek waar Natalee verdween in zee wordt gegooid Altijd (door de specifieke stroming) weer opduikt. De zoektocht aldaar heeft niks opgeleverd ook niet samen met het team (Equu Search ) dat – met de meest moderne snufjes – naar Aruba kwam om Natalee op zee te zoeken.

Het lijkt er dus wel op dat áls Joran het heeft gedaan, hij het anders moet hebben gedaan. Ik ben benieuwd.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

10 comments

 1. Ok. Nou, naar wat Joran zelf zegt hoeven we niet te luisteren. Die is gewoon 100% onbetrouwbaar, om welke reden dan ook. Onafhankelijk van het feit of-ie iets gedaan heeft of niet.

  Maar die twee andere punten zijn natuurlijk wél van belang. Interessant!

 2. Money talks and bull shit walks. Wij zijn allemaal erg benieuwd naar de onthullingen van de Vries, al verwachten we er niet veel van, want zoals Xaviera al schreef: er kloppen een heleboel feiten niet. Ondertussen verdwijnen jonge mensen bij bosjes zowel in Nederland als in Amerika en doet de Vries c.s. er niet veel aan. Hier gaat het allemaal om de poen. Nog even dit: op Aruba zwemmen er geen haaien aan de kust bij Fishermen’Hut en hebben de F16’s met veel geraas er dagen overheen gevlogen zonder een lijk te ontwaren. Waar is het lijk dan???????

 3. @Laurent: Ja, die andere punten zijn heel belangrijk. Als het inderdaad klopt wat “mijn bron” op Aruba zegt: namelijk dat Joran nooit heet gebeld (phone records) dan klopt het hele verhaal al niet….hmmmm

 4. Voor de grap aan iemand vertellen dat je een lijk hebt laten verdwijnen. Haha. Maar waarom lacht er niemand?

  Na Van der Sloot’s telefoontje met P&W is er maar één conclusie mogelijk: óf Van der Sloot is schuldig, óf hij is knettergek.

  In beide gevallen lijkt het beter dat hij de komende jaren eventjes niet onder de mensen is.

 5. ik ben in algemene termen wel verbaasd (waarom eigenlijk, religie is er ook al jaren) dat mensen zó overtuigd kunnen zijn – one way or the other – van iets waarvan ze niet alle feiten kennen en feitelijk maar minimaal iets vanaf weten.

 6. De Vries speelt hoog spel. Alleen wanneer er sprake is van onomstotelijk bewijs kan hij er mee wegkomen in mijn ogen.

 7. Ik kan me niet voorstellen dat PR de Vries (woehaha) dat doet zonder dat hij iets echt overtuigends heeft. Dom is de man toch niet, volgens mij.

 8. Dom en een narcist, maar dat betkent niet per definitie dat hij het mis heeft.

  Het is tot nu toe overigens wel heeel erg de “peter had gelijk”-show. Ik krijg echt rillingen van die vent.

 9. De hoofdrolspelers in de zaak Natalee Holoway; Joran is slechts een zondebok denk ik:
  Dutch gangster/Patrick van der Eem= Is on the blacklist in the US and is attached to the international mafia.

  Jossy M.=Was on the blacklist in the US but was taken off that list after he helped HMI (the US/CIA) with the NH by doing redashi’s and providing false witnesses. Is also attached to the international mafia and even the Illuminati because he is a middle-man for the Hezbollah group here in Latin America.

  deVries=known to be attached to the Dutch mafia is maybe even a CIA informant or agent.

  Jug Twitty= known to be a moneylaunderer for the international mafia and is also an armsdealer for the US government, whether openly or covertly. Went to the same school Jossy went so is suspected to also belonging to the Illuminati.

  Joe Mammana=convicted mafia member and moneylaunderer.

  Dompig=suspected to belonging to the Bouterse drug Group.

  PatHerny=hacker and has done projects for the US Navy and is maybe a CIA/intelligence agent/contractor/mercenary.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit