Peter R. de Vries

Wat lees ik op nu? Daury heeft al een interview afgegeven aan de Volkskrant en de Dag. Daarin stelt hij dat hij in Nederland was op het moment van de verdwijning van Natalee. The plot thickens. Ik ben erg benieuwd. Dat zou weer roet in het eten gooien lijkt mij. Zou Joran gewoon een pathologische leugenaar zijn? Een sociopaat, maar geen moordenaar. Of een sociopaat en wel een moordenaar. Ik heb denk ik nu meer vragen dan voor deze uitzending.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. Wat betreft die sociopaat: daar hadden we het gistermiddag nog over. Als hij het niet gedaan heeft is het vervelend mannetje vanwege zijn manier van omgaan met de waarheid, familie en nabestaanden en de pers. En als hij het wel gedaan heeft is het een vervelend mannetje punt. De enige conclusie wat mij betreft is dus vooral dat het een vervelend mannetje is. Dat is een conclusie waar ik mee kan leven en waarvoor ik niet naar Peter R. hoef te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit