Google-it

Er wordt weer keihard geGoogled. Alle amateurdetectives gaan helemaal los.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

14 comments

 1. Het “freggel lied” dat ben ik. Maar goed ze kunnen er nog geen ruk mee wat Peter op camera heeft gezet. Daarbij vind ik het nogal vreemd dat Peter niet opzoek is gegaan naar die Daury. Ik denk dat ik ook wel weet waarom…omdat peter zijn verhaaltje dan weer in de sloot zou leggen. Dus dan kan je het beter maar niet onderzoeken…

 2. Ik moet zeggen MAD dat ik bang ben dat je best eens gelijk kunt hebben. Het is op z’n minst gezegd opvallend dat hij zo’n belangrijke (feitelijk een medeverdachte ) speler gewoon links laat liggen.

 3. Maar hij is daar pas enkele dagen geleden achtergekomen, misschien is er nog geen tijd geweest om dat na te trekken.

 4. Dat is niet wat hij heeft gezegd. Volgens de Vries zijn ze er niet achteraan gegaan om het onderzoek van het OM niet in de weg te zitten. Een bewuste keuze dus.

 5. Ik geloof niet dat Peter iets niet onderzoekt omdat hij anders een onderzoek van justitie in de weg zou zitten. Zijn verhaal valt of staat bij Daury. Dat is naar min mening de enige reden dat hij het uit de weg is gegaan.

 6. Waar ik dus niet bij kan is dat, vlak nadat er een meisje waar je mee bent niet goed is geworden, je haar dan verbergt en via een payphone een vriend gaat bellen om te overleggen wat te doen.
  Dan ren je toch naar dat hotel voor medische bijstand? En dan vraag jeje toch niet af of een mobiel telefoontje dat je zou plegen traceerbaar is?
  In mijn ogen is het heel vreemd dat hij zich direct van dat lichaam wilde ontdoen.
  Maar wat is niet vreemd aan de hoofdrolspelers in dit verhaal? Ze hebben in ieder geval een een honger naar publiciteit met elkaar gemeen. Joran, de moeder, Peter R., de Arubaanse infiltrant.

 7. @Joop
  Eenvoudig te verklaren een jongen van 17 ziet de wereld anders dan jij en ik. Daarbij als Joran van jongs af aan al in een leugen leeft, zal zijn reactie op de dood van Nathalee ook vreemd zijn. Tenminste in onze ogen. Voor hem is de reactie waarschijnlijk heel normaal. Je moet dit soort zaken niet teveel naar je eigen ik toetrekken, ik zelf denk dat er iets geestelijk niet helemaal okay is met Joran.

  Voorbeeld :
  Politie zoekt een moordenaar, van de 100 telefonische tips zitten er 6 bij die gewoon vrijwillig bekennen de moordenaar te zijn. Dit soort mensen bestaan dus.

 8. Daury is een niet veel voorkomende naam. Makkelijk te achterhalen en ook dat hij ten tijde van de verdwijning niet op Aruba was. We hebben hier op Aruba het programma niet kunnen zien, vanavond pas. Maar iemand heeft mij een stukje opgestuurd, waar opvalt dat wanneer de naam Daury valt en een piepje volgt. Maw, de achternaam valt weg. Misschien omdat de Vries weet dat hij hier mogelijk de mist in kan gaan met zijn verhaal.

 9. @mad: Daar heb je gelijk in. Op zo’n leeftijd zijn velen erg met zichzelf bezig. Ik was daar geen uitzondering op en tsja, zo’n situatie als waar die Joran in terecht kwam … dat had ook velen van ons kunnen overkomen. Maar dat dumpen … hoe kom je daar nou weer op? Maar goed, of het nu waar of niet waar is wat hij vertelt: die jongen heeft therapie nodig.

 10. ik ben er ook van overtuigd dat Joran therapie nodig heeft en snel. Het biechtverhaal begint intussen gaten te vertonen. Ik zal tzt met nieuwe informatie komen. Ondertussen zijn de ouders van Joran hier bedreigd door iemand die zei Patrick van der Eem te zijn. De moeder van Joran zegt wel zijn stem te herkennen. Het OM heeft de familie aangeraden maar maar onder te duiken, maar Aruba is zo klein, hoe gaat iemand hier onderduiken, Het OM moet gewoon zorgen dat deze mensen geen gevaar lopen. Nu schijnt – ik hoor het van anderen – dar deze van der Eem een cokehandelaar is en ook een onderwereld figuur schijnt te zijn. Ik denk wel dat hij niet koosjer is. Het OM houdt over een kwartier een persconferentie hier. Ik schrijf straks weer, als ik meer weet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit