Felix

En ja hoor, het is weer orkaantijd. Felix heet de laatste windmeester en het ziet ernaar uit dat hij zowel Aruba, als Curacao en Bonaire een bezoekje wil brengen. Alleen langszij wordt tot nu toe aangenomen, maar ook dat kan genoeg schade aanrichten. Maar goed, tot noch toe is het al een hele tijd goed gegaan en ik ga er vanuit dat het ook dit keer mee zal vallen. Voordeel is dan weer dat áls Felix Aruba aandoet, ik mee kan helpen met puin ruimen.

Felix begon als tropische storm, maar groeide vannacht uit tot een orkaan van categorie 1 en intussen zitten we alweer bij categorie 2. Sterker moet hij niet worden wat mij betreft. Maar goed, aangezien het nu pas 5:30 in de ochtend is op Aruba, ga ik mijn ouders niet wakker bellen om te vragen hoe en wat. Hopelijk houden Nu.nl en CNN het nieuws goed bij. Want hoewel ik weet dat het allemaal mee zal vallen, maak ik me toch wel een klein beetje zorgen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

21 comments

 1. je kon op http://www.meteo.com de storm min of meer live zien via een satelite.
  Godzijdank zijn de ABC eilanden gespaard. Felix viel wel mee godzijdank ondanks dat een orkaan nog nooit zo dichtbij de eilanden waren geweest. blijkbaar was hij nog erg compact door de hoge bergen in Venezuela. Op zee kan hij groeien.

 2. Het gaat nog een keer goed fout op de ABC eilanden, stel je voor dat Felix er wel met een categorie 5 overheen was geweest. Elk gebouw op de eilanden zou in dat geval beschadigd zijn en er zouden honderden, zo niet duizenden doden en gewonden zijn geweest.

  Een vriend was op Aruba vorige week en toen hij mensen begon te waarschuwen werden er schouders op gehaald; het komt toch niet hier.

  We kunnen de ABC eilanden echt afschrijven voor een paar jaar wanneer het gebeurt.

 3. hmm dankzij een wonder zijn de abc eilanden gespaard gebleven. een orkaan is nog nooit zo dicht bij curacao bv geweest! en hij was nog niet eens een orkaan en had al veel schade aangebracht in Grenada.

 4. Wat is trouwens omhoog met die Google ads? Traumabeheer EHBO en Emergency Trauma Dressing….rare sponsering op die site hier.

 5. Ik zit te wachten op een afspraak voor een project dat normaal gesproken deze of volgende maand zou moeten zijn. Ik laat het je weten ok?

  Hoe gaat het met jou daar?

 6. hmm ok dan is goed.

  Alles goed hier druk erg druk maar ik overleef wel.

  Ik kwam onze vriend randy ook nog tegen dit jaar.

  miss wel de offtopic topic op een website.

 7. Tja die rare Tjech houdt ons forum nog steeds gegijzeld in een server op z’n zoldertje en X heeft het blijkbaar te druk met andere web bewoners.

  Wie is Randy ook alweer?

 8. Hij was op Curacao gesignaleerd maar te laat kwam ik er achter anders had ik mijn politievrienden hier ingelicht.

  Randy de zeg maar oude heer met staart en leren jashe die zich heel jong voelde en het graag over sex had met te jonge meiden.

 9. Knuffelbeer!

  Jammer dat ik hier geen fotos kan posten, ik heb er nog een van ’em.

  Hij had het een keer over tepel haar… ik heb er nog steeds nachtmerries van.

  Tja volgens mij zat hij ook in het komplot om Arubastation op te blazen.

  Wat denk je …als we hier lang genoeg blijven hangen worden we vast wel ergens geadopteerd als dakloze Arubastation wezen. Heeft er iemand nog plaats voor ons op een forum?

  Ik zat te kijken naar Stijloos…maar dat is zelfs onder ons niveau.

 10. ja die en maar klagen dat wij offtopic zaten te kletsen.

  ben je nog niet gek geworden van die fransen op sxm?

  als we lang genoeg hier zitten gaat xav wel een nieuw forum voor ons maken!

 11. Maareh, ik wil best een arubastation bouwen – ik heb alleen niet meer zoveel tijd als toen om erin te steken. Dus dan wordt het meer een soort forum….is het wat of…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit