Zwaar gelukkig

Mijn laatste werkdag is geweest. En dat is maar goed ook, want ik kon niet meer. Dussss nu alles klaarzetten, opruimen, kat knuffelen en dan dinsdag par avion naar Aruba en ook even naar Curacao (casaspider verrassen). Ik heb er eigenlijk niet meer over te zeggen dan dat ik diep gelukkig ben, zwaar blij en ernstig tevreden over het feit dat ik even 3 weken weg ben van alles. Maar ik ga hier wel bijhouden hoe goed ik het aldaar heb hoor. πŸ™‚

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

18 comments

 1. Ja, zo is het natuurlijk geen verrassing meer… πŸ™‚
  Ik neem aan dat je zaterdag 15 september bedoelt? Ik beloof nooit iets, immers dan moet je het ook waarmaken, maar de kans is groot dat wij om een uur of zes op Pleincafe Wilhelmina zitten. Dat is in het centrum (Punda), vlakbij het voormalige Van der Valk hotel.
  Zojuist las ik dat ene Gepensioneerde Marineman dan ook een borrel komt drinken, dat kan nog gezellig worden!

 2. Godver, de Antillen, mooi weer… Ik moet daar ook nog eens naartoe, al was het maar omdat een oude vriend daar weer naar teruggekeerd is.
  Veel plezier!

 3. De bezoektijden van de gedetineerden zijn als volgt geregeld: maandag:
  woensdag:

  donderdag:
  vrijdag:
  zaterdag:
  zondag: huisblokken 7A en 7B
  zakenbezoek, speciaalbezoek en bezoek tussen gedetineerden onderling die sinds vΓ³Γ³r hun insluiting in de gevangenis een relatie hadden
  huisblokken 8A en 8B
  huisblok 2
  huisblokken 5, 6 FOBA en bijzondere gevallen
  huisblokken 4 en 3

  Bezoektijd is van 9.00 uur tot 16.00 uur.

 4. “bezoek tussen gedetineerden onderling die sinds vΓ³Γ³r hun insluiting in de gevangenis een relatie hadden”

  Wat moeten we ons daar bij voorstellen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit