Smile

Het moet niet gekker worden. Sony komt met een camera die reageert op lachende mensen. De nieuwe sony cybershot heeft niet alleen Face detection technologie, maar dus ook een smile shutter. De techniek staat voor niks. Ben je een avondje op stap en heb je je cybershot mee, dan raak je op je lcd scherm ÊÊn of meerdere gezichten aan. Je camera zet dan direct de face detection aan, zodat je foto scherp is, maar maakt pas de foto in kwestie wanneer tenminste 1 van de geselecteerde hoofden een big smile vertoont.

Nou nou nou, met die techniek krijg je mij niet op de foto, maar spiffy is het wel!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. Laten ze bij Bokito zo’n camera voor het hek plaatsen. Zodra het ding als een gek gaat fotograferen is dat het sein om de dierentuin te ontruimen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit