Peter R. de Vries – berichten uit Aruba

Het volgende kreeg ik binnen via een bron op Aruba. Zoals eerder gezegd ben ik geen privé detective en kan dit dus niet nachecken. Wel kun je een aantal van de zaken hier terugvinden op internet (ook bij nieuwssites). Anyways, ik vond het wel interessant en ken de bron als betrouwbaar en met connecties.

1. Gedurende zijn bekentenis heeft Joran verteld dat hij een vriend heeft gebeld bij de telefoon van het Marriott hotel. Peter R. de Vries heeft dit niet nagetrokken en nu blijkt achteraf dat deze telefoon niet geschikt is om naar het buitenland te bellen.

2. De door Joran genoemde vriend (Daury Rodriguez) was niet op Aruba ten tijde van de verdwijning van Natalee.
 
3. Patrick van der Eem. Heeft de politie zich nooit afgevraagd waarom een 37-jarige man het plotseling (ruim twee jaar na dato) nodig vond contact te zoeken met 20-jarige labiele jongen om met hem in een “boeven onder elkaar gesprek” van alles te laten verklaren, zonder dat hij (Patrick) er echt belang bij heeft?

4. Heeft de politie verder gekeken naar wat er in de auto’s gezegd werd. Er was een opname van 20 uur materiaal, maar er werd alleen twee uur uitgezonden. Wat was er in de andere tapes? Er gaan nu geruchten dat Peter R. de Vries informatie had die alleen het OM in het bezit had. Hij heeft zelf in de uitzending van Pauw en Witteman toegegeven tijdens de afluisteroperatie contact te hebben gehad met het OM. Dat maakt in elk geval juridisch gezien de bekentenis van Joran ongeldig.

5. De broer van Patrick van der Eem, Perry van der Eem bezat sinds 1 februari 2002 een watersportbedrijf op Aruba. Het bedrijf was actief op 30 mei 2005, de dag van de verdwijning van Natalee. In juli van het vorig jaar heeft hij dit bedrijf opgeheven. In dezelfde periode ongeveer dat zijn broer Patrick contact begon te zoeken met Joran.

6. In het begin van de verdwijning heeft de moeder van Joran een brief uit Alabama (postmerk) gekregen die ondertekend was met “Natalee”. Deze brief is overhandigd aan de politie hier.  Hier is verder geen onderzoek naar gedaan.

7. Anita, moeder van Joran, is een keer ’s nachts gebeld door een persoon die zich Natalee noemde. Het gesprek was kort, maar door journalisten op Aruba kon het getraceerd worden en bleek dat het gesprek uit Texas kwam. De politie en FBI hebben dit niet nader onderzocht.

Direct na de verdwijning van Natalee is door een heleboel mensen complete dossiers bijgehouden van de vele tegenstrijdigheden en belangrijke dingen die er in deze zaak ruimschoots aanwezig zijn.

Interessante vragen:

1. Waarom was Beth Twitty al op Aruba voor Natalee officieel vermist was?
2. Waarom was de FBI zo snel ter plekke? (DEA 30 mei, FBI 1 juni)
3. Waarom werd de Arubaanse politie tijdens het onderzoek tegengewerkt door de FBI?
4. Waarom kregen vriendinnen van Natalee uit Alabama een zwijgorde?
5. Waarom mochten de Chaperonnes die meewaren op Natalee’s vakantie nooit worden ondervraagd?
6. Waarom zijn de moeder en stiefvader van Natalee nooit ondervraagd of nagetrokken, terwijl de eerste verdachte meestal degenen zijn die het dichtste bij de vermiste staan.
7.  Met wie had Beth Twitty de avond na haar aankomst op Aruba achter de Lighthouse (correctie, dit moet Alto Vista zijn)een gesprek? De Taxi-chauffer die jaar daarheen bracht heeft dit naar buiten gebracht. Beth is hier nooit over ondervraagd.
8. Beth Twitty was tijdens haar verblijf op Aruba continu in beschonken toestand te vinden was in de casino’s.
9. De Ex-vriend van Natalee was op Aruba ten tijde van haar verdwijning. Hij is nooit ondervraagd.
10. De sleutel van de hotelkamer van Natalee is in de vroege ochtend van 31 mei gebruikt. Wie gebruikte die sleutel?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

 1. De spelers in de zaak Natalee Holloway:
  Dutch gangster/Patrick van der Eem= Is on the blacklist in the US and is attached to the international mafia.

  Jossy M.=Was on the blacklist in the US but was taken off that list after he helped HMI (the US/CIA) with the NH by doing redashi’s and providing false witnesses. Is also attached to the international mafia and even the Illuminati because he is a middle-man for the Hezbollah group here in Latin America.

  deVries=known to be attached to the Dutch mafia is maybe even a CIA informant or agent.

  Jug Twitty= known to be a moneylaunderer for the international mafia and is also an armsdealer for the US government, whether openly or covertly. Went to the same school Jossy went so is suspected to also belonging to the Illuminati.

  Joe Mammana=convicted mafia member and moneylaunderer.

  Dompig=suspected to belonging to the Bouterse drug Group.

  PatHerny=hacker and has done projects for the US Navy and is maybe a CIA/intelligence agent/contractor/mercenary.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit