Peter R. de Vries Update – Joran spreekt OM

Joran spreekt het Arubaanse OM in Nederland.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

15 comments

 1. Tja, hij heeft al weer dagen de tijd gehad om met pappie en zijn advocaten een prachtig nieuw verhaal te verzinnen. Het lijkt me verspilde tijd van het OM. Ze zullen de waarheid/de bewijzen buiten Joran om moeten achterhalen en niet door gesprekken met hem, dat is duidelijk. En het huis van de familie had onderzocht moeten worden, de dag na het gebeurde, maar ja pa van der Sloot had wel zo zijn mogelijkheden om dat niet te laten gebeuren.

 2. waarom denkt toch iedereen dat pa van der sloot zo;n evil mastermind is? Alleen om dat mobieltje met weinig beltegoed dat hij heeft binnengesmokkeld? Ik vind dat wel erg minimaal…

 3. Het heeft gewoon overal gestaan dat er geen onderzoek is gedaan in dat huis, en dat is wat mij betreft onbegrijpelijk. Hij staat dus blijkbaar boven de wet en dan ben je dus “evil minded” om jouw woorden te gebruiken.

 4. Er is wel onderzoek gedaan. In de tuin en in het tuinhuisje (waar Joran sliep) is ook uitgebreid gezocht. Een jaar of anderhalf jaar later nog een keer. Er is gegraven en allerlei spullen zijn toen meegenomen. Het was uitgebreid op televisie te zien op Aruba.

 5. Nuancering: er is de eerste dagen na de verdwijning idd niet gezocht, maar Joran was toen nog geen verdachte (er waren eerst andere verdachte if you remember). Direct na de arrestatie is er wel huizoeking gedaan. Gek genoeg kun je ook op Aruba niet zomaar bij mensen binnenvallen.

 6. Tja en hierin zit de clou, na 10 dagen ja, vreemd he? Degene die je toch binnen een uur aan de tand zou gaan voelen lijkt mij, want als laatste gezien met N. Tja en de tuin en het huisje van Joran ja, maar ik had het over het huis van pa. En na 10 dagen J. oppakken, vreemd erg vreemd maar met een pa die boven de wet lijkt te staan natuurlijk minder vreemd. Maar goed klassejustitie is er overal hoor, ik erger me er alleen dood aan.

 7. En het is daarna doorgegaan hoor, iedereen, ik heb er juristen over gesproken, vindt het heel raar dat de zaak zo snel geseponeerd is na de tweede keer. Dat gebeurt zelden tot nooit. Maar ja, als je zo’n pa hebt, dacht je nou echt dat die daar niet achteraan heeft getrokken?

 8. Nou er waren eerst 2 andere verdachte. Security guards van het hotel. Dus op zich was dat helemaal niet zo gek. Vervolgens moesten ze wel met een gegronde reden komen voor een huiszoekingsbevel. Ze hadden al eens de verkeerde opgepakt. En for the record: ikheb het ook over het huis van pa Γ©n over het tuinhuisje en de tuin.

 9. En daarbij vind ik je op insinuaties en halve waarheden gebaseerde bechuldiging nogal stellig. Was je erbij dan? Heb je het nieuws (dat hier veel later en onvollediger binnenkwam) de hele tijd meegekregen? Alleen omdat pa van der Sloot RAIO is, betekent dat nog niet dat iemand hem voortrekt. Het enige wat het betekent is dat hij het rechtssyteem goed kent. Maar dat lijkt me niet crimineel.

 10. welke juristen heb je dan gesproken? Kennen ze de zaak dan…of hebben ze het uit de krant. Nou ja anyways, als jij er blijer van wordt om gebaseerd op geen drol te geloven dat van der Sloot sr. erachter zit, dan prima.

  Waarmee ik overigens niet stel dat hij er niks mee te maken heeft. Aangezien ik dat natuurlijk niet weet…..net als jij trouwens πŸ™‚

 11. Ach, laat maar, het feit dat die andere twee eerst verdachten waren klopt al niet en het huis van pa is niet doorzocht. Maar goed, laat maar.

 12. ik stop met mailen hier, want je doet alsof jij de enige bent die informed is en dat is niet leuk. Je leest namelijk helemaal niet wat ik schrijf. Ja, inderdaad dus na 10 dagen dus, precies, omdat er eerst andere verdachten waren dus, precies, zijn we het toch over eens? Maar dat is nou net de clou. Maar goed, ik heb een ander forum ontdekt. Succes hier en verder no hard feelings, maar op deze manier wil ik er niet over uitwisselen.

 13. Malike, u moet dat zelf weten. Volgens mij zeg je een paar reacties terug dat het niet klopt dat die andere 2 eerst verdacht waren, daar reageer ik op. Je mag natuurlijk altijd verkassen naar een forum waar iedereen het wΓ©l met je eens is – altijd prettiger.

  For the record: ik zeg niet dat ik alleen informed ben. Maar als ik andere informatie heb dan jij (uit eerste of tweede hand (dan van mensen die daar wonen en veeeeeeeeel meer mee hebben gekregen dan hier of zelf een aantal dingen hebben meegemaakt), dan zal ik het niet nalaten dat te melden. Dat betekent niet dat ik iemand schuldig of onschuldig vind, alleen dat ik zie dat er nogal wat onzin wordt geroepen en dat zelfs de “zin” onvolledig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit