Hoesten en proesten

Ik HAAT griep. Ik HAAT hoesten. Vooral ‘s nachts wanneer ik probeer een lekker slaapje te plegen en ik elk half uur wakker wordt van een hoest en proestbui. Daar kan geen kerstverlichting tegenop. En nu is het alweer ochtend en tijd om te gaan werken. Het liefst kruip ik weer onder de dekens en doe ik de nacht nog eens over. Uitzieken is misschien ook geen luxe. Mahja, eerste werkweek, dus niet zo handig.

Ok, uitgeklaagd. Ik ga douchen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

  1. Kuch Kuch….xaviera de groene schoorsteen zou bij GL zorg dragen dat er meer asfalt en fabrieken komen. Ze heeft namelijk zoveel ervaring met teer en rook 🙂 Heeft de VVD al contact met je gehad Xaviera? hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit