Bootje varen

Ik had het vorige week maandag nog niet kunnen verzinnen. Dat ik vandaag 5 uur lang op en bootje door de grachten van Amsterdam zou varen dus. Maar ik heb een foto met de minister om het te bewijzen. En nog wat kiekjes, voor het geval je me niet gelooft!

Plasterk
Plasterk

 

 

Vanaf het bootje!
Vanaf het bootje!
Een ander bootje
Een ander bootje
Snoep vangen
Snoep vangen
Mannen in uniform in de verte
Mannen in uniform in de verte
Onderbroekenlol
Onderbroekenlol
Mannen
Mannen

En nog meer….

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

32 comments

 1. ik zat al op je te wachten MAD 🙂

  Maarrrr, waar heb ik hierboven iets over emancipatie gezegd? Of heb je nu een conversatie met een onzichtbare bezoeker? 🙂

 2. hahahaha ik dacht, ik ga me kop houden…maar dat lukt me niet zo best 🙂 Nee klopt je zegt er niets over, maar het is wel een leuke discussie 🙂 Maar als je daar staat op die boot… wat denk je dan? of waar ben je dan mee bezig?

 3. Ik ben bezig met feesten en tegelijkertijd een statement maken naar de Arubaanse gemeenschap – althans naar de homofobe mensen binnen die gemeenschap.

 4. Hmm en je denkt dat je statement overkomt? kijk dat je homofobe mensen een boodschap wil geven is natuurlijk prima. Ik ben daar zelf ook niet echt kapot van, iedereen een leven. Alleen vraag ik me af of dit wel de methode is om homofobe mensen te bereiken. Dat zijn nou namelijk net de mensen die hun hakken in het zand zetten en denken “sterf”. Dus je statement doet weinig. Ik denk ook dat de gay parade alleen maar homofoob denken in stand houdt. Wat homo Nederland (COC) nog niet snapt is dat je met provocatie/shockeren het tegenovergestelde bereikt. Zelf heb ik ook weinig met COC homo’s, doe maar normaal.

 5. Ik denk dat dat niet waar is.

  In elk geval op Aruba en de Antillen (en dat zie je ook gebeuren overigens in de Amigoe, die mijn foto trouwens ongevraagd hebben gejat, maar dit keer in elk geval aan bronvermelding hebben gedaan) ontstaat hierdoor een maatschappelijke discussie. En die gaat niet over naakte mannen op een boot – waar iedereen verder het zijne van mag vinden – aangezien de mannen op onze boot niet naakter waren dan bij het jaarlijkse carnaval (sterker nog, ze hadden carnavalsoutfits aan). En die maatschappelijke discussie zal zeker niet de mensen van mening doen veranderen die homo’s dood willen, maar kan wel wat betekenen voor diegenen die er zich geen mening over hebben gevormd of in elk geval niet zo’n sterke. En net als in Nederland, is dat op Aruba en e Antillen de meerderheid van de mensen.

  Wat jij normaal vindt is niet perse het meest relevante van het verhaal. Aangezien jij – al wil je dat vast wel 🙂 8) – de norm niet bepaald. Men (wie dan ook) hoeft zich (los van de grenzen van de wet) niet te conformeren aan jouw beeld van normaal.

  Los van de statement naar Aruba en de antillen toe, leek het me overigens ook goed om te laten zien – met onze boot- dat niet alle allochtonen (of semi-versies daarvan_ potenrammers zijn. De meeste niet zelfs en als ik de kans krijg om rondom dat onderwerp een statement te maken…prima!

 6. Daar denk ik toch anders over, ik denk niet dat je bereikt wat je bereiken wil. Kijk ik ben ook niet voor het in elkaar beuken van homo’s. Maar ik ben van mening dat ze veel hier aan zouden kunnen doen door normaal te doen.

  En wat normaal is dat bepaald de wet. Is het normaal dat een homo in een militair/politie uniform meedoet? Nee dat is niet normaal, want dan kan men ook wel carnaval gaan vieren in Brabant in een uniform.

  En dat is eigenlijk het geen waar ik mij aan stoor, het ombuigen van de wet voor homo’s. Ik kan meerdere voorbeelden aanhalen waarbij de wet gebogen wordt en dat is gewoon een kwalijke zaak. Homo’s zijn niet heilig. Het komt ook door politici dat wetgeving omgebogen wordt voor homo’s, zij willen namelijk met homo’s scoren.

 7. Okay komtie

  – Uniform zijn regels voor, zowel voor politie als leger en mogen niet voor prive doeleinden gebruikt worden.

  – Sex bedrijven in de openbare ruimte is niet toegestaan. En ik heb het onderzocht. Voornamelijk homo’s/COC promoten buitensex, dit is in strijd met de wet. Waarom doen politici op een bootje staan met mensen die poep aan de wet hebben?

  – Homo’s promoten apartheid, ik meen dat we daar ook iets in de wet over kunnen vinden… gelijkheid.

  Om er maar eens 3 te noemen 🙂

 8. – Uniform zijn regels voor, zowel voor politie als leger en mogen niet voor prive doeleinden gebruikt worden.

  De politieagenten waren daar niet als privépersoon. Voor werving/promotie mogen ze in uniform lopen.

  – Sex bedrijven in de openbare ruimte is niet toegestaan.

  Ik ben wel benieuwd waar het COC dat expliciet promoot. Daarnaast:
  http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&hl=nl&ie=UTF-8&rlz=1T4GGIH_nlNL248NL248&q=buitensex

  – Vertel eens wat meer over die apartheid.

 9. Xaviera
  Je mag het uniform ook niet voor promotie gebruiken, dan krijg je de volgende regel “neutraliteit van het uniform”. Een uniform mag niet gekoppeld zijn aan ras, groep or whatever. Het uniform is er om de burger/democratie te dienen en niet 1 specifieke groep mensen.

  Frank van Dalen meerdere keren geroepen dat buitensex moet kunnen, COC dus.

  Apartheid, nou daar zijn zelfs homo’s het met me eens. COC homo’s (laat ik ze zo maar even noemen) gedragen zich aanstootgevend, vervolgens roepen ze om acceptatie? Dat werkt niet, dus ben je min of een soort apartheid aan het kweken. Homo is toch een gewoon mens? Maar vreemd genoeg willen de COC homo’s dat niet als uitgangspunt. Nee men kiest voor obsceen gedrag en gaan vervolgens vreemd kijken dat er geen acceptatie komt. Ja…ehmm en dan denk ik…jongens en meisjes het is heel simpel hoor om geaccepteerd te worden, de formule legt gewoon voor je neus. Echt je hoeft er geen raketgeleerde voor te zijn.

 10. Je bedoelt dus dat er een groep homo’s is die zich gedraagt op een manier waaraan jij aanstoot neemt. En dat daarmee alle homo’s voor “apartheid” zijn? Logisch.

  je bedoelt dus dat Frank van Dale vindt dat het moet kunnen en dat daarmee alle of zelfs maar veel (procentueel gezien) homo’s dat idee delen, maar helemaal geen hetero’s (of procentueel gezien misschien wel hetzelfde aantal).

  Wanneer allochtone agenten gaan promoten (kom bij de politie) in uniform mag dat wel, maar bij homo’s niet?

 11. Xaviera jij en ik denken hier duidelijk anders over en wat hier ontstaat is een pro en niet pro homo discussie, zoiets als links & rechts discussies. Jij wilt alles uit de “publieke opinie” houden, vandaar dat je dus alles maar individueel houdt. Net of het mijn beleving uniek en vreemd is.

  – Nee ik zeg niet dat ik daar alleen aanstoot aan neem, dat zijn er meerdere in Nederland. Zelfs de homo’s zelf. Iedereen weet wat normaal is. Je hoeft excessen niet te ontarmen. Wederom zijn die zaken wettelijk geregeld.

  – Het feit is wel dat buitensex voornamelijk een homo aangelegenheid is. Als het namelijk om hetero’s gaat wordt er opgetreden door de politie. En dat is niet zo moeilijk te bewijzen….

  – Er is geen allochtone parade. Daarbij is homo zijn maar een seksuele voorkeur, verder is het niets. Allochtoon zijn is totaal niet te vergelijken.

 12. Ik ben niet pro-homo hoor. Wel fijn dat je me zo doorhebt. Bespaart mij weer de kosten van een shrink. Ik vind het prima als jij een mening hebt. Net zoals het prima is dat ik er eenjte heb…ergo: discussie.

  Dat meer mensen dan jij iets vinden, maakt nog niet dat het daarmee moet verdwijnen. Blijkbaar vinden niet voldoende mensen het, anders was het al verdwenen. Dat ligt niet aan linkse politici hoor. Die ken je daarmee echt teveel macht toe.

  Bewijs dan dat dat zo is. In plaats van te roepen dat iets bewijsbaar is, is bewijzen een beter idee.

  Er is wel een allochtone parade. Hij heet Zomercarnaval! 8)

 13. Nou als de gay parade zou verdwijnen zou dat een stap vooruit zijn voor de homo emancipatie. Je seksuele voorkeur uitdragen is gewoon een vreemd iets. Het is namelijk zo vreselijk prive. Sex hoort tussen 4 muren en daar hoeven andere mensen niet van mee te genieten wat jouw ding is.. SMérs gaan toch ook niet in een bootje dobberen.

 14. Nou, sex met kids is verboden – met een volwassene van hetzelfde geslacht niet.

  En MAD, SM doen is een keuze, homo zijn niet. Dat is 1. Ten tweede: áls SM’ers dat zouden doen zou ik me er nou niet bepaald druk over maken. Net als hetero’s bij de loveparade en dergelijke ook wel bijzonder weinig aanhebben…ach …boeit dat nou.

  én doen alsof heterero’s hun geaardheid niet uitdragen is echt nogal blind. Dat doen we continue op zeer seksuele wijze, zeker binnen de westerse cultuur. Zo privé vinden we het dus niet.

 15. Dat denk ik niet. Er zijn namelijk mensen die alleen doormiddel van SM sex kunnen ervaren, dus wel degelijk te vergelijken met het homo zijn.

  Maar goed je hebt wel gelijk want er zijn bergen theorieën over en die zijn bedacht door mensen die veel knapper zijn dan wij 2e bij elkaar.

  Heeft te maken in welke kringen je komt. Ik zelf kom in behoorlijk conservatieve kringen en daar is sex nog echt prive.

 16. ja, dat dacht ik ook. Maar mijn hoster zei wat anders…maar nu werkt het dus gewoon weer nadat ik die Google plugin eruit heb gegooid. Tsja, dat krijg je ervan als je mensen zomaar gelooft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit