Aquashit

Tell Sell en RTL shop moeten wel de meest irritante leegtevullers zijn van de Nederlandse televisie. Ok, de tv-spelletjes komen ook een heel eind. De dames en heren die daar de lange “bel nu, dan win je zeker” monologen houden, mogen wat mij betreft ook TBS zonder verlof krijgen, maar goed. Laatst zapte ik langs het oeverloze verkoop-gezever op RTL 4. Het product van die ochtend: Aquaslim. Vanessa en Nol hielden een betoog voor dit dieetproduct wat er gegarandeerd voor zou zorgen dat je af zou vallen. Normaal laat ik op dit soort geneuzel een professionele turbo-zap los, maar dit keer bleef ik geshockeerd hangen. Aquaslim is namelijk niks meer dan WATER! Ja, volgens Vanessa en Nol val je van dit water kilo’s af door de speciale bestanddelen die het bevat. Overgewicht behoort tot het verleden en dorst zal je ook veel minder hebben.

Dit “speciale” water kost de afvaller in spe 87,40 per 4,5 liter. Maar dan is afvallen ook gegarandeerd.Zijn er echt mensen die ZO dom zijn dat ze dit lulverhaal voor waar aannemen? Van water val je misschien niet af, maar je komt er ook zeker niet van aan. En als je op een dag genoeg water drinkt, is er dus minder ruimte voor eten…..he, van minder eten val je wel af, dit water WERKT gewoon.

Na wat rond te hebben gesurfd en samen met mijn vriend er een kleine berekening op los te laten, blijkt het water van Aquaslim wel ERG prijzig. Bij Hydron kost een kub water namelijk 0,97 eurocent per kub. Zet dat tegenover het water van aquaslim en je komt na een kleine rekensom tot de conclusie dat Aquaslim-water 19422,22 keer duurder is dan Hydron-water. Ongelofelijk toch.

Op een andere site wordt uit de doeken gedaan wat er dan voor speciaals is aan Aquaslim:

Er zijn inderdaad fabrikanten die ‘speciale’ waters aanbieden waarvan je zou afvallen. Voorbeelden daarvan zijn Contrex en AquaSlim (te koop via tv). Aan het water zijn ingrediënten, zoals calcium en magnesium, toegevoegd die je sneller zouden doen afvallen. Het is niet bewezen dat deze drankjes werken. Geloof vooral wat je wilt, maar kraanwater is prima om af te vallen.

Met andere woorden mensen, Aquaslim en RTL 4 zijn wel de grootste oplichters die je je kan voorstellen. Of zoals mijn vriend zegt: “krijg ik er ook een kusje bij, dat vind ik namelijk wel prettig wanneer ik genaaid word.”

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. I don’t know whether it’s just me or if everyone else encountering
    problems with your site. It appears as if some of the written text within your posts are
    running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is
    happening to them too? This may be a issue with my web browser because I’ve had this happen previously.

    Appreciate it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit