En nu ga ik niet meer weg!

Nieuw ronde, nieuwe kansen. Na RSI op te hebben gelopen door het verwijderen van de immense hoeveelheid spam op mijn vorige site, een nieuwe begin op een nieuw adres. Tot nu toe lijkt alles te werken en ook dat fijne Akismet, waarvan ik heb begrepen dat het de meeste spam tegenhoudt (Happy Day!). Ik nodig iedereen dan ook uit om te reageren en rond te kijken, mocht iets niet werken, laat het dan even weten!

Waarom Xa4a.net? Tsja, Xaviera.com, Xaviera.nl en Xaviera.net zijn in ieder geval al in het bezit van mevrouw Hollander, een of andere sekssite en een Amerikaanse zangeres. De .eu versie hoef ik niet en .org is so last tuesday. Dus dan maar Xa4a.net. Die heeft niemand nog.

Waarom “beware of the killerkitten”? Pffff, weet ik veel. Toen ik de foto van dat rode katertje zag moest ik denken aan een tante van mij die een kattenfobie heeft.Β Elke keer dat een kat in de buurt is flipt ze volledig. Vandaar dus.

Wat een opluchting dat ik van die spam af ben en ik moet zeggen WordPress werkt ook wel heel erg fijn tot nu toe.

Hier blijf ik voorlopig. Al zou het zomaar kunnen zijn dat de layout nog eens een keertje veranderd. Maar geen grote verhuizingen meer voorlopig!

X.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Nu nog net zo veel fysieke verblijfplaatsen als digitale… Zeker als we straks onze zomerresidentie permanent gaan bewonen, wordt het tijd voor een tweede pied a terre.;-P

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe stek! Ziet er bijzonder gelikt uit.

    Askimet werkt prima! Gebruik ik ook.. alleen zo nu en dan even de tegengehouden spam doorlichten op normale berichten, want zo af en toe houdt hij ook gewone reacties tegen.. maar liever teveel dan dat het alles doorlaat. Ik ben nog geen druppel spam tegengekomen sinds ik aan het WordPressen ben πŸ˜€

  3. thanks!!! Ja, het lijkt echt te werken…wat een opluchting ik werd echt ziek van die spam…! Vooral die links naar verkrachting-van-vrouwen-sites.. πŸ˜• of kiddyporn rommel. Gatverrrrrr. Ik haaaaaat spammerds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit