Pillendraaiers

Zo zo zo, die apothekers durven wel zeg. De pil is al een vreselijk gebeuren. Het is natuurlijk fijn dat dat ding bestaat, maar persoonlijk heb ik er nogal gedoe mee gehad. Los van dat het niet per definitie goed is om jarenlang de pil te slikken, heb ik ook nog eens last gehad van voldoende bijwerkingen om me te realiseren dat het geen geintje is.

Nu hebben een aantal apothekers hun klanten zomaar overgezet op een andere pil. Dat deden ze omdat ze er meer op verdienen. Maar dat vertelden ze in de meeste gevallen niet. Lees het artikel hier maar.

‘Tis toch wat. Liegen tegen klanten, die dan ook nog eens meer last krijgen van bijwerkingen (en sommige kunnen best ernstig zijn) en dat alles voor winst. Als mijn apotheker het probeert zal hij van dichtbij meemaken wat PMS is.

Xaviera

Share with your friends









Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. De pil is zowiezo behoorlijk ellendig. De alternatieven zijn ook niet feestelijk, maar misschien minder belastend. Gelukkig roeleren wij mannen en is het een non-issue. En een extra leugentje bij het rookgordijntje kan best wel. 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends









Submit