Wie de schoen past….

Schoenen zijn prachtige dingen. Vandaag heb ik een mooie stap in de richting van mevrouw Imelda Marcos gedaan, mijn grote voorbeeld, althans op het gebied van schoenen. Op het moment ben ik de trotse bezitter van ongeveer 30 paar schoenen. Dat is natuurlijk bij lange na niet genoeg, maar je moet ergens beginnen he. Mijn nieuwste aanwinst is het prachtige paar hieronder. Geef toe dat ze wel erg cool zijn.

Pas maar op mevrouw Marcos…ik ben onderweg 🙂

Xaviera

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

11 comments

  1. Mijn zoon Luchiano (8) wil later niet trouwen omdat hij nu al weet dat vrouwen nooit genoeg schoenen hebben.
    Maar… ik moet zeggen, het zijn hele mooie schoenen!

  2. @semtex: 🙂 Die bloemen zijn juist extra gaaf. Als lijken ze wat vaal door de overbelichting van de flits.

    @Suus: Dt valt nog best mee. Ik heb op hogere gelopen.

  3. Het zijn zeker mooie schoenen, maar als je zoveel schoenen hebt, loop je dan ook telkens in ene ander paar of pak je toch de schoenen, die het lekkerste zitten aan je voeten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit