Boehoehoe

Pas op! Klaagzang(in D-mineur):

Heb ik dat. Vorige week donderdag werd ik ‘s nachts kotsmisselijk wakker. Niet een keer, maar een keer of vier zelfs. Vrijdagochtend werd ik doodmoe wakker en ik voelde me beroerd. Maar goed, ik had een drukke dag op werk met allerlei afspraken waar ik echt niet onderuit kon en ik besloot dus toch maar te gaan werken.

Vrijdagavond en zaterdag ging het prima dacht ik. Ik sliep zoveel mogelijk, want dat is wat je hoort te doen wanneer je ziek bent en behalve een kleine lunch in de stad, bleef ik binnen. Zaterdagnacht was het weer mis. Eerst werd ik een paar keer weer kotsmisselijk wakker en uiteindelijk moest ik nog rennen om het naar de plee te halen.

Β 

Na een zieke zondag besloot ik vandaag dus wel thuis te blijven (lekker computeren vanuit mijn bed). Wist ik veel dat mijn beide buren bezig waren met een grote verbouwing en dat het hameren, boren en over het algemeen het lawaai de hele dag doorgaat.

Ik word er GEK van. En aangezien mijn bui al niet optimaal is, kan ik sowieso al weinig verdragen. Maar goed, niks aan te doen. Hopelijk ben ik snel weer beter.

< /klaagzang>

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

  1. Dan word je toch ‘s ochtends misselijk en niet om 3 uur ‘s nachts. Volgens mij niet hoor. Maak me nou niet bang…AAAAAAAAAAAAAAAAH

    nee het is gewoon een buikgriepje ofzow.

  2. Ik wil je niet bang maken, maar je kan bΓ©st op andere tijden van de dag misselijk zijn, als je zwanger bent.. iedere vrouw is tΓ³ch weer anders πŸ˜€

  3. Xav… je bent wel vaak misselijk de laatste tijd. Laatst nog een keer tegelijkertijd met je zus (?)… Ik ruik een complot van de VVD! πŸ˜‰ Beterschap. πŸ™‚

  4. Het is toch zo, dat je niet koste wat kost door moet gaan als je ziek bent. Was je maar direct naar bed gegaan, want het lijkt wel of de buren gewacht hebben tot je in bed ging liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit