22″ leukigheid

Internet is leuk. Dús internet op een groot breedbeeld scherm bekijken is nóg groter en breedbeelder leuk. Daarom toog ik afgelopen week virtueel de stad in op zoek naar het grootste scherm waarvan de prijs me geen nachtmerries bezorgde. Nadat ik me op verschillende virtuele consumenten ontmoetingsplaatsen (oftewel vergelijkingssites) een slag in de rondte had gelezen, kwam ik uiteindelijk uit op een supercyberfantastisch scherm van het korte maar krachtige merk LG. Die van die niet zo interessante telefoons, maar oh zo mooie schermen dus. De LG Flatron 22″LCD Wide (etc etc) moest het gaan worden. Dus trok ik mijn plastic geld, plus ABN vertaalapparaatje en rekende af met de no-nonsense cybercaissière. 319 euri lichter, maar zeker 8 kilowatt blijer en nog maar 2 tot 5 werkdagen te gaan voordat mijn scherm er zou zijn, viel ik die avond met tevreden glimlach in slaap.

En ja hoor, meneer en mevrouw cyberwinkel hadden niet gelogen. Drie dagen later mocht ik tekenen voor een groot pakket. Mijn scherm was gearriveerd en meneer de postbezorger had zijn eerste hartelijke THANKS van die dag binnen.

Toen nog even mijn rug kapot tillen aan mijn oude bak, de poot aan de nieuwe dame schroeven, fototoestel erbij en dan gewoon voor onbepaalde tijd keihard tevreden zijn. Internet ís leuk!


De oude bak…..


Mijn nieuwe setup.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit