Het is vrijdag

Zo, we zijn eindelijk aanbeland bij het einde van de meest hectische week van mijn leven. op de een of andere manier heb ik het voor elkaar gekregen om alles tegelijkertijd te laten beginnen, zodat ik dus constant in de weer was, van afspraak naar afspraak.

Toen ik net met mijn zusje stond te praten werd het ook opeens zwart voor m’n ogen en moest ik me echt vasthouden om niet om te vallen. Het duurde even voor ik doorhad wat er aan de hand was; ik had vanmorgen voor het laatste 1 sneetje brood gegeten. Ik had honger. Dat verklaarde ook meteen dat vervelende gevoel in mijn buik dat ik al de hele dag had. ik was zo geconcentreerd geweest dat ik was vergeten om echt te eten.

Maar goed, het is nu eindelijk weekend. En hoewel ik natuurlijk nog best wat ga doen, MOET ik niks. Heerlijk. Ik wens iedereen een megagoed weekend en wie weet kom ik tussendoor even kleppen hier 🙂

 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. Pingback: lodine
  2. Pingback: foradil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit