Bussen

De bus staat stil. Thank God for small favours. Mijn maag protesteert tegen deze vorm van vervoer. Tijd voor een hybride bakkie. Maar goed, nu het gevaarte stilstaat kan ik tenminste even typen zonder dat mijn maaginhoud terug de vrije natuur in wil.

Femke is inmiddels gearriveerd, maar staat nog even te kletsen tegen de NOS pipo’s over het GL fileplan. Mocht je vanmorgen goeiesmorgens Nederland hebben gezien dan weet je dat de VVD vooral veel snelweg wil. GroenLinks heeft daar natuurlijk andere ideΓ«en over en dat mag Femke nu uitleggen.

En dan op weg naar de Hogeschool waar als het goed is Raymzter z’n ding staat te doen. Raymzter is cool. Ik ga natuurlijk proberen even een kiekje met hem te stelen, dan kan ik tenminste een beetje opscheppen tegenover mijn nichtjes en neefjes. Lame? Ja! Maar altijd leuk om ze met grote ogen naar je te zien staren omdat je met Raymzter op de foto staat. Zo lame ben ik dan ook wel weer πŸ™‚

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit