Back to school met Raymzter

Sheeeeeeet Raymzter is vet megasegasupercyber goed. Ok, het is hier retekoud bij de Haagse Hogeschool (ook alleen hier dus he) maar Raymzter is wel een bevroren neus waard. Die man spit niet alleen goed maar ook gewoon diep!! Rap zoals rap hoort te zijn!!

Femke rapte wat minder ritmisch, maar op z’n minst even diep. De jongeren op mijn oude HBO konden het wel appreciΓ«ren. In mijn tijd waren politici niet zo kek hoor. Die zag je niet zomaar voorbijwandelen en die kwamen al helemaal niet naar-je-toe-deze-linkse-lente. Stelletje Lucky bastards. Ik had toen ook wel wat kritische vragen aan zo’n politicus willen stellen.

Ik was wel weer wat minder gecharmeerd van het feit dat Femke’s integratie en discriminatie verhaal alleen over moslims ging. Je krijgt bijna de indruk dat alleen moslimjongeren worden gediscrimineerd. Nu is het zo dat moslimjongeren worden gedscrimineerd, maar het is veel breder dan dat. Ik vind het dan weer jammer dat ook GroenLinks meegaat in het idee dat het om een moslim vs. niet-moslim kwestie gaat. Daar zal ik later nog wat over schrijven wanneer ik uit deze wiegende bus ben.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

9 comments

  1. Nee waren volgens mij bestaande nummers. Maar ik kende ze niet. Ik vind hem gewoon retegoed, maar heb geen muziek van hem hier. Dat gaat nu veranderen. Die teksten zijn vet man!

  2. Ik vind ht inderdaad ook kortzichtig, dat alleen moslims gediscrimineerd zouden worden. Moslims schreeuwen gewoon het hardst, dat ze gediscrimineerd worden. Zelf heb ik niks met moslims en wil er ok niets mee hebben. Ik wil met gene enkele religie iets hebben, dus waarom wel met moslims. Het gaat mij om de mensen en niet om hun geloof. Het blijkt alleen vaak, dat het vervelende gedrag van velen door hen zelf aan de religie wordt opgehangen en dat weiger ik te geloven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit