Getsie

Het spoeddebat over de pardonregeling komt er. Dat is mooi. In het bericht op nu.nl staat wel iets waar ik een beetje misselijk van word:

Hij (Wouter Bos) zei dat zijn fractie bovendien signalen heeft gekregen dat de activiteiten om uit te zetten de afgelopen tijd zijn ‘verhevigd’ met het oog op het aanstaande debat.

Getsie!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

 1. Volkomen terecht, dat spoeddebat. Die half-demissionaire doorstartregering heeft er nog van alles doorgejast, waaronder de JSF. Dan moeten ze nu ook maar aceepteren dat de nieuwe kamer ze hierop klemzet, ook al is er nog geen nieuwe regering.

 2. Ik snap niet, dat Balkenende nog kans heeft om premier te worden. Hij vindt het goed, dat Saddam Hoessein ter dood is veroordeeld en hij houdt constant Rita Verdonk de hand boven het hoofd. Een goedwillende Minister-president haar haar al lang geadviseerd op te stappen of zelfs al de laan uitgestuurd.

 3. Maar ondertussen is de motie over een pardonregeling er door, YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ik zie Rita er best voor aan dat ze die activiteiten nog heeft verhevigd… Ze zal alle verloven van leden van de KMAR en vreemdelingendiensten en haar eigen personeel wel hebben ingetrokken (laten intrekken) om het te bewerkstelligen….

 5. Ik vind het persoonlijk wat achterbaks van Bos om dit nu zo te doen, met een demissionair kabinet…. je zin doordrijven noem ik dat…. of je nu wel of niet voor het pardon bent….

  Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit