I’m lovin’ it!

Zo, mijn eerste werkdag bij de nieuwe werkgever zit erop. Ik kreeg taart (van de detacheerder waar ik nog heel even voor werk) en bloemen (van de bank waar ik zit). Al met al een leuke eerste dag. Ook de collega’s zijn leuk. Leuk, leuk, leuk.

Saai he?!

Gelukkig heb ik nog iets kleins te klagen om het wat spannender te maken. Ik voelde gisteren al dat er griep in de lucht zat. Heel flauw, want ik heb net 2 maanden terug al een venijnig griepje onder de leden gehad. En nog flauwer omdat je ziek melden op een eerste werkdag gewoon echt niet kan. Hoewel ik slecht had geslapen vanacht, ging het deze morgen ondanks wat gehoest best goed. Maar tegen de middag leek het wel -10 in de kantoortuin. Gelukkig had iemand extra mega goeie bruistabletten bij zich en zo heb ik het met rode koortsogen toch de hele dag vol kunnen houden.

Gelukkig is het meteen weekend en kan ik even snel uitzieken.

On the up side ben ik elke woensdag vrij. Welcome to the world of the 36-hour work week! I’m lovin’ it!

 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. Padapapapaaaaa! 😉

    Ik ben aangenomen btw! 😀 Ik ga alleen 40 uur per week werken, 36 uur per week uitbetaald krijgen en 9 weken per jaar vakantie vieren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit