Gossie

Volgende week is het alweer zo ver. Volgende week mogen we met z’n allen gaan stemmen. Voor meneer Pastors, u weet wel, die voorman van EénNl die alle stations reclameborden heeft opgekocht en zelfs een moslim heeft gevonden die zijn racistische gezever wel wil onderschrijven, is dit niet per definitie goed nieuws. De peilingen doen hem slechts 0 zetels cadeau en dan moet je wat. Dit moet Pastors dan:

Pastors: Islamisering is als oprukkend nazisme

Gut wat een gelul. Maar als ik de reacties mag geloven leven wel meer mensen in de angstaanjagende nachtmerrie van Pastors. Nu maar hopen dat niet al teveel organisaties gaan reageren. Zo vlak voor de verkiezingen is hij de aandacht echt minder dan waard. 23 november kan er altijd nog worden gereageerd.

Update: Toch reactie vóór de 22ste….

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

 1. “Volgens Hikmat Mahawat Khan, nummer drie van Eén NL en zelf moslim, worden de woorden van Pastors verkeerd begrepen. “Pastors vergelijkt de situatie van de gevestigde orde die voor de oorlog niet reageerde op het opkomende nazisme met de gevestigde orde die nu niet reageert op de opkomende islamisering. Iedereen die daar iets van zegt, wordt weggezet als een slecht mens.” ”

  Die vat ik ff niet. Je herhaalt precies wat Pastors zegt om aan te tonen dat hij verkeerd begrepen wordt…. Zegt wel iets over de verstandelijke vermogens van die nummer 3.

  En ja, wat kan je nou helemaal doen als moslim? Aangifte doen? Dan zijn Pastors en zijn kameraden er meteen weer als de kippen bij, om te zeggen dat moslims zichzelf in een slachtofferrol manoeuvreren. Want ja: vrijheid van meningsuiting geldt natuurlijk alleen voor blank uitschot.

 2. Hahaha, terwijl het natuurlijk precies hetzelfde soort kleinburgerlijke, bekrompen, angstige, op de eigen portemonnee gerichte, xenofobe klootjesvolk is dat nu op de LPF/Partij Van De Vrijheid/Eén NL (zeg maar Dom Rechts) stemt als destijds op de NSB.

  Mensen die destijds kritiek op het nazisme hadden werden ook bepaald niet weggezet als slecht mens, integendeel! Alleen had men nauwelijks de middelen zich teweer te stellen tegen de Duitsers, dus probeerden sommigen ze maar te vriend te houden. Of dat goed te praten is is een tweede, maar dat is nogal een andere situatie. De Duitsers toen waren een wereldmacht aan onze landsgrenzen. Moslimlanden met enige dreiging van betekenis liggen duizenden kilometers hier vandaan.

  Er zijn echt wel problemen met integratie en islamistisch extremisme, dat moet ook niet ontkend of genegeerd worden, maar deze vergelijking van Pastors is zo scheef als wat.
  Problemen met integratie kun je beginnen op te lossen door ten eerste die mensen niet verder in een hoek te drukken. Je moet wel zorgen dat ze deel WILLEN uitmaken van onse samenleving, natuurlijk.
  Extremisten moet je echter aanpakken. Waar en hoe dan ook. Of het nu moslims, christenen, fascisten, racisten of Fiat Multipla rijders zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit