Let’s get it started yeah

wat een weer zeg. Heerlijk in het zonnetje op mijn balkon. Bikini erbij, baco erbij, vriend op vrijgezellenfeest. Boek erbij, moeder met zusje in de stad. Pa aan het dutten na een reis van 9 uur. De week van de bruiloft is begonnen en mag wat mij betreft zo blijven. Tante 1 en ouders zijn vandaag gearriveerd. Tante 2 en oom komen maandag. Alles is goed…so far dan he. Qua weer ziet het er voorlopig mooi uit voor aanstaande donderdag. 23 graden met wat bewolking, maar daar kan ik mee leven.

Pfffff lekker zuchten. De vakantie is begonnen.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit