niet te bont

Geen honden- en kattenbont meer in Europa. Dat vind ik dus fijn. Ik draag graag nepbont en kwam erachter dat dat dus veel minder nep is dan men doet overkomen. Het gaat  mij nog niet eens om een verbod, al ben ik tegen bont. Het gaat mij er mainly om dat ik wil kunnen kiezen en dat men mij dus niet voorliegt. Als ik nepbont koop, wil ik ook echt nepbont. Niet van een dier dus. Ook niet van een kleintje. Punt uit. Good call dus wat mij betreft.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

9 comments

  1. Wat mij betreft ook. Anno 2006 zijn we niet meer afhankelijk van dierenbont om ons warm te houden, dus het moet gewoon lekker om die beesten blijven zitten.

  2. Gewoon je okselhaar zijn gang laten gaan en je bent weer helemaal klaar voor de hollanse winterrr!

    Ik spreek natuurlijk alleen voor mijzelf. 🙂

  3. Wel een leuk of goed resultaat van GroenLinks. De manier waarop katten en honden behandelijk worden is onvoorstelbaar gemeen. De huid werdt er werkelijk afgehaald, terwijl de dieren nog leven.

  4. Ik heb me niet goed uitgedrukt. Ik ben wél voor een verbod. Maar zolang dat er nog niet is ben ik er in ieder geval vóór dat men niet bont als nepbont kan verkopen. Dat vind ik echt de bloody limit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit