Nightshift

Nachtdienst draaien is leuk zolang FunX uit blijft zenden. Vroeger heb ik ook ooit eens nachtdiensten gedraaid bij – toen nog- de PTT. Dat was echt retegezellig. Nachtvlinders zijn een heel ander soort mens. Veel vriendelijker en ook eigenlijk wel gezellig. Nu hoef ik maar een nachtje door te halen dus het valt mee. GreenLeft heeft namelijk een callcenter die dag en nacht moet worden bemand/vrouwd. No hay problema zeg ik dan. Dus zit ik hier om 3 uur (spookuur volgens mijn oma, maar ik merk er nog niks van) emails te beantwoorden van vrienden en vijanden van GroenLinks. Ik ga maar weer gauw verder.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. Haha, FunX! 🙂 Daar heb ik al een tijdje niet meer naar geluisterd. Mij iets teveel caribische troep, zoals ik dat altijd noem. Doe mij maar Juize FM!

    Heb je The Raymzter Files nog ontvangen btw?

  2. Ja, kan ook niet anders met jouw roots! 😉

    Merengue vind ik altijd wel OK, maar dancehall en reggaeton is bleggghhhhhh! Allemaal 1 pot nat. En die Shakira kan ik helemaal wel schieten, haha!

    Graag gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit