Spoed! Anders radicaliseer ik denk ik

In het kader van de verkiezingsuitslagen en de winst van de partij van Greetje bedacht ik dat ik Marte Nostro maar weer eens van zolder moest halen. Door mijn eigen verkiezingsavontuur en nog zo wat verplichtingen is het project wat op de achtergrond geraakt. Maar het lijkt erop, als ik de uitslagen zie, televisie kijk en kranten lees, dat Marte Nostro zeer nodig is.

De volgende vraag wil ik bij de lezers van mijn weblog neerleggen:

Marte Nostro moet een multiculturele denktank worden. In eerste instantie vooral via internet, als vervolg willen we onderzoek doen en publiceren, maar vooral een gezond tegengeluid laten horen waar het de anti-islam, anti-allochtoon en ronduit racistische groep mensen betreft die onze maatschappij (zij noemen het de multiculti-maatschappij) liever niet zien.

Om dat voor elkaar te krijgen ben ik op zoek naar mensen die mee willen discussiëren op de site. Bezoek daarvoor ons forum.

Maar ik ben ook op zoek naar mensen die af en toe artikelen willen schrijven.
Mensen die in het bestuur van Marte Nostro willen zitten (vrijwillige functie).
Mensen die onze 10 vragen willen beantwoorden.

En over het algemeen mensen die zich betrokken voelen bij de maatschappij, die het zat zijn dat tegen allochtonen wordt gezegd dat door hun toedoen de integratie mislukt (selffulfilling prophecy of wel dan), mensen die in polarisatie geen oplossing zien maar zelfs een verslechtering van van waar Nederland ooit wél voor stond.

Dus wil je niet schrijven of een van die andere dingen, maar heb je wél ideeën over hoe het wél moet. Laat van je horen!

Ik wil jullie vragen om als je je zelf niet aangesproken voelt, dit bericht door te sturen naar mensen waarvan je denkt dat zij wel interesse hebben. Ik geloof dat als ik helemaal niks doe, dat ik dan eventueel ga radicaliseren. Dus…help mij de winter door en kom maar op met die vechters die mij gaan helpen het tij te keren.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. hahaha vraag aan Hans en Jan de twee autochtone bestuursleden… 🙂 Je afkomst maakt geen ene reet uit. Maar je moet je wel kunnen vinden in waar Marte Nostro voor staat.

  2. Dat komt echt weer overtuigend over 😉

    Wordt wat mij betreft dan ook tijd om de site eens wat te gaan tunen. Ik zal morgen wel wat ideetjes in het forum droppen.

  3. Ik moet selectief zijn met mijn oorlogen. Deze is voor jou. 🙂

    1. Waar ben je nu? 2. Wat wil je bereiken? 3. Hoe ga je daar komen? 4. Welke stappen kun je daar in onderscheiden? 5. Wat heb je nodig? 6. Hoe ga je dat verkrijgen? 7. Wie doet wat? 8. Zet tijdlijn neer.

    GO! GO! GO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit