Stemadvies

De AEL heeft haar aanhangers opgeroepen GroenLinks te stemmen. Tsja, de redenering klopt absoluut.

De AEL is positief over ‘de linkse agenda van GroenLinks in combinatie met het principieel blijven verdedigen van liberale vrijheden’. Volgens de AEL is GroenLinks de enige partij die de integratie meer vanuit een principiële en realistische kijk op de samenleving benadert.

Tsja, ben er nog niet helemaal uit wat ik ervan vind. De AEL zegt soms wel wat waar ik me in kan vinden. Aan de andere kant zitten er ook wel weer acties bij die alleen in een vlaag van verstandsverbijstering kunnen zijn bedacht.

Wat ik wél zeker weet is dat ik deze Elsevier-lezers doodeng vind.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Dat de AEL adviseert op GroenLinks te stemmen, vind ik wel leuk. Wat er in Elsevier staat, vind ik minder leuk. Toch vind ik, dat het niet juist is om weer over moslims te praten. In Nederland is weliswaar vrijdheid van godsdienst, maar de godsdienst komt zeker niet op het eerste plan. Ik zou niet willen, dat welke religie ook, het in Nederland voor het zeggen krijgt. De AEL kan zich beter zorgen maken om de mensenrechten in andere landen. Mensenrechten, die onder het mom van religie met voeten getreden worden.

  2. @ Xaviera: Het opzetten van de nederlandse tak van de ael was een debacle. In veel dingen die Abu Jahjah zegt kan ik me daarentegen best vinden. Maar maakt dat eigenlijk uit? Dit stemadvies is inhoudelijk gezien oké, dus waarom dan verder zeuren?

    @ Vedat: De mening van Elsevier zal me, zoals meestal het geval, worst wezen. In het stemadvies van de ael (http://www.arabeuropean.org/dutch/newsdetail.php?ID=126) wordt op geen enkele wijze gerefereerd aan welke religie dan ook. Het anti moslim gedoe wordt er dus geheel ten onrechte door de Elsevier bijgesleept.

    En het is bullshit dat de ael zich niet kwaad zou mogen maken over het lot van allochtonen, moslims or whatever in Nederland. Dat klinkt als “niet zeuren dat we je als minderwaardig behandelen want er zij altijd nog anderen die het slechter hebben”. Vergeef me dat ik even misselijk wordt!

  3. @Flipse: Okay, Flipse, je zult gelijk hebben dat Elsevier er de moslims bijgesleept heeft. Voor ded rest interesseert die hele AEL mij niet en blijkt, dat lezen niet jouw sterkste punt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit