Eindeloos

Vandaag was de saaiste zondag ever recorded in human history. Echt! Discovery civilizations kan er zo een documentaire over maken. Sunday december 3rd 2006; the day the earth was bored.

Er is zo weinig op tv, dat ik zap-RSI heb opgelopen. Mijn boeken heb ik allemaal uit, behalve die paar die ik ooit in een aanval van intellectualiteit heb gekocht, maar eigenlijk niet echt wil lezen. Mijn vriend is ongeveer even ziek als ik en heeft daarbij een of andere mega-telefoon gekocht waarmee hij al sinds dat ding is afgeleverd een innige relatie heeft waar ik niet tussen weet te komen. Mijn kat heeft zichzelf per abuis op laten sluiten in de kamer van onze huurder en miauwt alsof z’n leven er van afhangt. Alleen voorlopig kan ik weinig voor hem betekenen….en hij dus ook voor mij.

SAAI!

Dit is zo’n moment waarop hangjongeren een willekeurige bushalte uitzoeken en deze volledig vernielen. Waarom? Ik verveelde me. Ik ga het bijna begrijpen. Gelukkig heb ik mijn weblog nog. Weblogs against vandalism. Mooie actie. Iedereen een eigen weblog en vandalisme is de wereld uit.

Maar het ergste is….. De dag is nog steeds niet voorbij. Een echte eindeloze zondag. Pfffffff suggesties?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. mijn verjaardag was nog erger mijn hele leven nu trouwens een chaos maar dat kan je toch niets schelen ieder geval goed dat je nu in de politiek zit hoop dat je het vol houd

  2. @crisis: ook al geen uitnodiging ontvangen…pffff 🙂

    @Oudekennis: Nou basale interesse is er wel hoor. Maar blijf benieuwd wie je dan bent 🙂

  3. Pingback: bmw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit