Het leven is mooi – maar rommelig

Waar ben ik aan begonnen en waarom heeft niemand me tegen gehouden? Mijn zusje is dus officieel over naar haar nieuwe huis. Dat betekent dat ik er 2 kamers en 1 extra keuken bij heb gekregen. COOL!

Maar dat betekent dus ook dat het appartement dat bestond uit mijn slaapgedeelte en zitgedeelte nu uit elkaar moet. Slaap- en zitgedeelte worden nu woon- en eetkamer. Mijn zusjes kamers worden nu slaap- en studeerkamer. En mijn kleding- en rommelkamer wordt nu mijn moeders logeerplek. De extra keuken blijft voorlopig gewoon een decadente extra keuken. Voor de vriezer en dat soort ongein. En de kat krijgt een deel ervan toegewezen. Gaaf!

Maar goed, eerst dus mijn bed uit elkaar (heb een nieuwe), mijn bankstel eruit (heb een nieuwe), mijn keukenkast eruit (heb een nieuwe), mijn kast uit elkaar (heb een nieuwe) en alles verplaatsen naar de juiste plek. Ik ben namelijk niet opeens in een vat euro’s gevallen, maar heb een aantal spullen van mijn zusje overgenomen. Niet alles is meganieuw, maar soms gewoon mooier en soms gewoon handiger. Leuk!

Om alles te verhuizen moet ik eerst alles uit de kastjes trekken. Nooit geweten dat ik zo’n ernstige hamsteraar was. En onder mijn bed…..mensenkinderen….onder mijn bed ligt nog genoeg zooi om een heel huis mee in te richten. Dat had ik er enige tijd geleden (denk in jaren) allemaal onder gelegd. Netjes opgeborgen enzo. Hehehehe, valt wel mee als je het bed dan opeens weghaalt. Bah!

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Als alles eenmaal staat (dat moet deze week wel lukken), kunnen we beginnen met uitpluizen wat er verder nog allemaal moet gebeuren. Zo wil ik een houten vloer beneden, laminaat in de slaap- en studeerkamer. Er moet nog geschilderd worden en hier en daar moeten nieuwe gordijnen de oude ikea rommel gaan vervangen. Maar als het dan eenmaal af is….heb ik echt het mooiste huis van heel Utrecht. Twee etages….dat is lang geleden man! En dan nog die derde etage er ook afsnoepen en het leven is mooi!!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Haha, nou veeeeeeeeel secces ermee! Ik ben juist erg van het weggooien (nou OK: af en toe). Was ik nou ook nog maar van het schoonmaken en opruimen… πŸ˜‰

    Wij (ik spreek ff namens de rest) verwachten natuurlijk wel wat VT Wonen-achtige foto’s! πŸ˜›

  2. Klopt chantal. Klets ook maar wat uit me nek πŸ™‚ Maar lijkt me wel lekker als je mee doet en je haalt het net niet dat je 9500 de maand krijgt….ga ik gelijk op 10 lijsten te gelijk staan πŸ™‚

  3. Nou bizar, hΓ©. Vannacht nog over jou gedroomd. Dus ik dacht even op je site kijken en dan vind ik ineens dit. In mijn droom had je, je huis opgeknapt en het was idd. groter. In mijn droom had je huis alleen wel een lift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit