It begins

Dat de partij voor de vrijheid uit een stelletje idioten bestaat, weet iedereen. Toch is het fijn om je vermoedens bevestigd te zien. En net zoals de LPF eerder, begint het verval bij de partij van Greetje ook al vroeg.

What’s next: Voorspel wat er in 2007 allemaal boven tafel zal komen over Greetjes kamerleden.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

12 comments

 1. Jaaaa, dat gaat lekker met die Graus. Hij heeft ook een fijne geschiedenis bij allerlei ex-werkgevers, las ik in de krant van mijn moeder (Het Limburgs Dagblad dus).

 2. Hahaha, in zijn profiel op de site van de tweede kamer schrijft hij over zichzelf:
  “Ik ga strijden tegen onfatsoen en hufterigheid die momenteel in Nederland heersen. Een beter Nederland voor mens en dier. Meer respect voor de ouderen, de motoren van onze huidige economie. Bovendien moeten dieren recht krijgen op bescherming, verzorging en welzijn.”
  Kennelijk geldt dat respect en dat betere Nederland alleen voor mannelijke dieren en ouderen.

 3. *grijns* Ik wíst dat ik hier iets over kon aantreffen op dit log. En terecht natuurlijk. Achterlijke randdebiel. Als ik Wilders was, zou ik mijn kamerleden met iets meer zorg uitkiezen.

 4. Kijk nou maar uit met dat leedvermaak. Dat soort gedrag komt overal voor. Ik heb me jarenlang vrij dicht bij het ‘axiewezen’ opgehouden en een aantal
  moreelgelijkhebberige types waren ook niet echt fris op de lever.

 5. Als goed groenlinkser zou je toch ook om de tafel gaan zitten met wilders ;-), maar goed het cda sla je ook al af, terug naar xav…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit