Waai Baai?

Ik weet het…ik moet weer eens loggen. Ik heb ook al wat liggen hoor. Maareh eerst even een vraagje…Waarom koop jij juist wel of juist niet bij een online winkel. Oftewel: wat maakt dat jij wel iets via een bepaalde site bestelt of wanneer denk je “no way”!??

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

 1. AAh xaviera wil in de inet commercie πŸ™‚ Nou xaviera ik koop alleen online bij de AH en kleding die bestel ik meestal in het buitenland. Natuurlijk trachten we ook invoerkosten te ontlopen πŸ™‚ Krijg je b.v. een levi voor … goedkoop:)

 2. Ik heb eigenlijk nog niet gehad dat ik bij een site dacht ‘no way’. Ik bestel nogal eens iets als cadeautje voor familie in het buitenland en zo.

 3. Wat ik online koop is vooral computer gerelateerd. Waarbij ik gewoon de goedkoopste leverancier zoek. Ook bestel ik regelmatig via Ebay, momenteel veel uit Hongkong. Handig aan ebay is dat hun reputatiesysteem behoorlijk betrouwbaar is. Ik zal nooit dure aankopen doen bij Ebay’ers met slechte reputatie of een gering aantal traceerbare verkopen.

 4. Ooit een cd bij Plato besteld, gewoon om te kijken hoe en Γ³f het werkt. Het werkte. Verder nooit iets, huize Sem bezit niet eens een creditcard hetgeen toch vaak een vereiste is. De Japanse festish wordt bevredigd door een medemuziekfanaat uit Utrecht – zo ontmoet je nog eens iemand en in Utrecht kan je leuk biertjes drinken. Ik geef de voorkeur aan een gewone winkel met een kassa en daarachter een meisje.

 5. Tja, ik ben nog van de generatie die met één muisklik in de heg van buren beland. Dus virtueel kopen is er niet bij. Ik weet dat het vreselijk ouwerwets is, maar ik zie graag eerst de de spulletjes ‘in levende lijve’ voor ik ze koop.
  EΓ©n keer heb ik on-line mijn pc-beveiliging aangeschaft, maar dat gaf daarna zoveel gedonder dat ik nu elk jaar gewoon een cd-rommeke koop.
  Virtualiteit heeft zo zijn grenzen, vind ik. Je kan nu zelfs een pixeltje Noordpool kopen.
  Maar goed, het wordt pas echt interessant als de on-line gekochte waren thuis uit je 3D-printer rollen. Leuk dat je nu on-line kan shoppen, maar vervelend dat je toch thuis moet zitten wachten tot ze het komen bezorgen.

 6. Over de spulletjes in levende lijve willen zien… Dat ik in een “gat” woon speelt absoluut een rol bij het feit dat ik veel online koop. Ik heb geen mediamarkt om de hoek. En in de enige fotozaak hier wordt er “ik begrijp niet” alike naar me gekeken als ik iets voor mijn fotohobby nodig heb. Dus is internet shoppen een uitkomst die me gewoon veel tijd en reiskosten bespaard!

 7. Ik koop alleen online als ik niet met creditcard hoef te betalen (die heb ik niet meer, waardoor ik een stuk minder online koop πŸ˜‰ ). Dat doe ik zoal bij Albert (voor de boodschappies), Bol.com, Esprit, H&M en islam-boek.nl.

  Vroeg je ook waarom online i.p.v. “gewoon”? Nou, in ieder geval voor het gemak: ik heb een hekel aan winkelen(d publiek) en de boodschappen worden ook nog eens tot in je keuken bezorgd. En omdat ik vaak op rare tijdstippen bedenk dat ik iets MOET hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit