De dinsdag prestatie

En ja hoor, Wilders komt weer aandacht te kort. Wat was hij jaloers dat alle aandacht uitging naar Bos, Balkenende en Rouwvoet. Er moest iets drastisch gebeuren. Dus trachtte de man die aantoont dat peroxide dampen de hersenen ernstig aantasten, in één interview zoveel mogelijk ongenuanceerde, paranoïde rommel te roepen dat hij nu toch wel een wereldrecord moet hebben gevestigd. Gefeliciteerd Wilders, je bent het predikaat racist overstegen en bent direct door naar grenzeloze idioot.

Oh en voor het geval Wilders echt gelooft dat de bijbel zoveel gezelliger is dan de Koran (de reden dat we ´s nachts wakker moeten liggen volgens Bleachy’) hier een fragment:

 

Leviticus
13 Wie met een man het bed deelt als met een vrouw, begaat een gruweldaad. Beiden moeten ter dood gebracht worden en hebben hun dood aan zichzelf te wijten.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

 1. En dan lijkt blondie het nog vreemd te vinden dat hij haat over zich afroept. Ik zou, mocht dat onverhoopt nog eens gebeuren, bijna begrip gaan hebben voor de radicaal die hem wat aandoet.

 2. @Flipse bijna flipse. Het is, of de vrijheid van meningsuiting staat buiten kijf of hij staat niet buiten kijf. Volgens mij zit daar niets tussen. Dan leg je dat maar uit aan de mensen die hem iets willen aandoen.

  Begrip krijgen voor iemand die Wilders radicaal wat aandoet…. Flipse krijgt begrip voor radicaal? …. waar gaat de wereld naartoe.
  Hoe erg ik het ook met Meneer Wilders oneens ben, de vrijheid van meningsuiting staat gewoon buiten kijf. Punt uit. Zo zou ik het mijn kinderen uitleggen, iedereen mag zeggen wat die wil, dat is namelijk goed voor de discussie en het gesprek.

  Dat is toch waar men (xav en flipse) zelf gebruik van maakt…..
  Het gros wat op wilders stemt zijn natuurlijk ook mensen , kijk puberruil maar eens op uitzendinggemist… en je weet meteen hoe de probleempjes in de psyche in elkaar steken, m.a.w. het kan mij niet schelen wat je van die wilders vindt…, maar wel dat je tornt aan de vrijheid ervan … bah!!

  Verder is Wilders een ongelovelijk lul, beetje op sentimenten inzagen…. maar goed. Dat is de Wilders stijl. En die man blijft ook niet lang. Niemand zal het met die man eens zijn, wanneer men enig inzicht heeft verkregen. Maar torn niet aan die vrijheid van uiting, met het begrip dat je het wel begrijpt dat radicaal dan maar is toegestaan…. ik vind dat echt niks, 3x niks

  Ach ik begrijp het ook wel weer

 3. Je ziet voor ‘t gemak het woord “bijna” dat ik in mijn reactie gebruikte maar even over het hoofd…

  Vrijheid van meningsuiting is absoluut een groot goed. De Wildersen en lpf adepten leggen dit recht echter uit als een recht om te mogen discrimineren, schofferen en beledigen.

 4. Na het lezen van alle verhalen over GW kan ik maar een ding concluderen: Dat die man domme uitspraken doet ok maar dat je zelf dan zo weinig verstand hebt dat je er continue over zit te posten en dan ook nog op een niveau wat onder de grond zit……..Laat die man lekker zijn verhaal doen net als jij zelf hier je verhaal mag doen in dit land en ga verder gewoon een leven krijgen waar je iets nuttigs mee doet.

  Zelf heb ik een hekel aan rechts maar dom links gelul is nog veel vermoeiender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit