Verzin een list

Global warming is een feit en zal volgens wetenschappers alleen maar erger worden. Tel daarbij op dat het “aannemelijk” is dat wij mensen er iets mee te maken hebben en zie daar het recept voor een continu schuldgevoel. Nou, nu kan je daadwerkelijk iets ondernemen tegen die partypooper emotie en er ook nog eens serieus geld mee verdienen.

Moderne Willy Wonka, Sir Richard Branson heeft samen met moderne saai-baas en paniekzaaierd Al Gore een prijsvraag gelanceerd. Branson stelt 25 miljoen pound beschikbaar voor de persoon die de beste manier bedenkt om het gehalte koolstofdioxide in de atmosfeer drastisch te verminderen.

De jury bij deze prijsvraag bestaat o.a. uit James Lovelock (broeder paniekzaaier: “miljarden zullen sterven en de weinige voortplantende mensenkoppels die overblijven zullen in het poolgebied leven waar het klimaat verdragelijk zal blijven.”) en NASA onderzoeker James Hansen.

Zo doen sommige miljardairs nog eens wat leuks met hun geld. Dus zet je weetmuts op en verminder dat gehalte. En haal je de prijs binnen…ik drink baco! *als je begrijpt wat ik bedoel)

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. We gaaaaaan errrr allemaaal aaaan!!!!! Alleen het heeft wel één voordeel als we met zijn alle naar de klote gaan…solidariteit viert dan eindelijk eens hoogtij. Want zelfs al ben je rijk, president of de paus ook jij gaat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit