“Het gaat erom dat mensen het je gunnen.”

Ivan1_1 Ivan staat met 328  stemmen bovenaan en de teller staat nog lang niet stil. Daarmee haalt hij 80 stemmen meer binnen dan de tweede op de stemmentrekkers lijst, Kirsten. De tropische Ivan vindt het “Super” dat zoveel mensen de moeite nemen om een stem op hem uit te brengen: “Ik heb best veel vrienden en die lopen allemaal campagne voor me.” 

Op de vraag waarom mensen voor hem moeten stemmen heeft Ivan een heel simpel antwoord: “Omdat ik lief ben!” Of dat zo is gaan we de komende dagen bekijken. Hij is in elk geval wel lief genoeg om Lizet (die nu de minste stemmen binnen heeft weten te halen) te adviseren: “Gewoon lekker gezellig chatten en anderen zoveel mogelijk reclame voor je laten maken.” Ivan  heeft de eerste regel die elke goede manager in zijn notitieblokje heeft staan goed begrepen: delegeren!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit