Over…Saul en Maartje

Saulj De 22-jarige Saul wil dolgraag doorbreken als acteur. Hij hoopt vurig dat de weg van het WK Webcamzitten naar de Oscars heel kort is. Volgens zusje Iris moet iedereen op Saul stemmen “Want hij heeft het verdiend.” 

 

Maartje Voor Maartje (19) is het Wk webcamzitten een geluk bij het ongeluk dat ze pas met haar scooter had. Na het ongeluk is haar scooter total-loss en moet Maartje 1,5 uur reizen om haar opleiding te kunnen volgen. Ze hoopt de prijs te winnen zodat ze een kamer in Amsterdam kan betalen. Haar vrienden en familie dachten eerst dat het webcamzitten niks voor haar was, maar zijn inmiddels helemaal bijgedraaid en steunen Maartje bij haar eerste carnavalshit.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. Hardstikke bedankt, ik zag net je reactie op mn weblog. Echt ontzettend lief. Ik vind het trouwens hele erg grappig om al je blogs te lezen. Vooral je aller nieuwste haha. Ik herken mezelf erin. Jezelf altijd maar proberen te bewijzen voordat mensen een verkeerde mening over je kunnen krijgen. Veel plezier nog met het verder kijken. En ik ga vanaf nu denk ik maar voor Niekol of Daniel. Ivan red t toch wel. En zeker Niekol blijft teminste ook nog in de kleding. Respect!!!! Ze begrijpt dat er buiten wkwebcamzitten ook nog een leven is. Nou dame, ik voeg je weblog weer even toe. Ik wil hem wel blijven lezen.
    Groetjes Maartje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit