It Begins

De komende dagen hou ik (o.a.) de weblog van het WK-webcamzitten bij. Hier dus ook.  

And they’re offfff. Het WK Webcamzitten is begonnen. Tien kandidaten, 5 dagen en een prachtige prijs. Maar die krijgen ze natuurlijk niet zomaar, daar moeten ze keihard voor werken. Dat begon vanmorgen meteen goed met Nederland in beweging. Het sportieve programma voor mensen van 3 tot 115. Alle kandidaten stonden “keihard” mee te sporten met Olga Commandeur en Karl Noten. En daar waren ze vast blij mee, want wie wil de maandagochtend nou niet beginnen met een stevig potje gymnastiek?!

Nu iedereen goed wakker is kunnen ze zich gaan voorbereiden op de dagopdracht. Die is heel belangrijk, want de 4 kandidaten die de opdracht het beste uitvoeren kunnen vandaag sowieso niet afvallen. De opdracht van vandaag is: Schrijf een carnavalsnummer van 3 minuten en voer het vanavond uit. Vanaf 8 uur kan je via www.webcamzitten.nl bekijken of onze kandidaten behalve zit-achter-de-webcam-talent ook muzikaal talent hebben. En natuurlijk kan je de hele dag zien hoe ze zich voorbereiden voor deze muzikale uitdaging.

Vergeet niet te stemmen op de kandidaat met het nummer die de meeste polonaise bij je oproept. Want de 2 kandidaten met de minste stemmen vallen vanavond al af.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. Doelloosheid ten top. Zowel het webcamzitten als het loggen daarover.
    Tenzij er nog een een of ander goed doel aan vast zit, dan neem ik alles terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit