Manager E-commerce @ AKO

akoWAT IS AKO?
AKO is in Nederland met 100 leeswinkels en circa 800 medewerkers de grootste filiaalorganisatie op gebied van tijdschriften, kranten en boeken.​ Je vindt de AKO winkels op het NS stations, in stadscentra, op de luchthaven Schiphol en op internet via www.​ako.​nl Binnen de AKO formule staat lezen centraal.​ Naast boeken, tijdschriften, kranten en strips biedt AKO een breed scala aan papier & schrijfwaren, wenskaarten en gemaksartikelen zoals tabak, zoetwaren, frisdrank en loterijen.​ AKO maakt onderdeel uit van het Audax uitgeverijconcern.​ AKO is tevens bekend van de AKO literatuurprijs die in 2008 voor de inmiddels 22e keer is uitgereikt.​ AKO … de leukste leeswinkel van Nederland!


AKO is volop in beweging en maakt zich op voor een verdere professionalisering van de organisatie.

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

MANAGER E-COMMERCE m/​v

36 uur per week

DE FUNCTIE
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, continuïteit en effectiviteit van de website van AKO Online.​ Je belangrijkste resultaatgebieden zijn onder andere:

  • Je bent eindverantwoordelijk voor de omzetten, marges en kosten en stuurt op de relevante KPI’s.
  • Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de site en de aansturing hierbij van derde partijen, zowel intern als extern, waarbij je fungeert als primair contactpersoon naar andere afdelingen en externe partijen.
  • Je maakt analyses met betrekking tot de effectiviteit van de site en de Online marketing campagnes en doet voorstellen ter verbetering en ter uitbreiding van de functionaliteit van de site om zo consumenten beter te ondersteunen en te verleiden in het aankoopproces.
  • Je optimaliseert het rendement op de marketing mix met als doel het verhogen van de conversieratio.
  • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van zoveel mogelijk traffic naar de site middels partnerships en (strategische)partnerverbanden.
  • Je stelt samen met de afdelingen Marketing en Inkoop marketing acties op en zorgt voor de uitvoering van deze plannen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de content van de site en zorgt ervoor dat deze content up to date beschikbaar is op de site en controleert of (nieuwe) productgegevens en productbeschrijvingen juist en volledig zijn op de site.
  • In deze functie geef je direct leiding aan de webredacteur(en) en operationeel aan de online klantenservice.
  • Je rapporteert aan de commercieel manager van AKO.

WAT VERWACHT AKO?
De manager E-commerce die wij zoeken is toe aan een volgende stap in zijn/​haar carrière, heeft een afgeronde commerciële HBO opleiding, minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied, ruime ervaring met e-commerce en is commercieel.​ Tevens heb je gedegen kennis van MS-Office, bij voorkeur Adobe Photoshop, en kennis van internet technologieën zoals HTML, XML en content managementsystemen.​ Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk, creatief en pragmatisch ingesteld.

Wat heeft AKO te bieden?

Een boeiende functie in een dynamische organisatie.​ Je werkplek is er één met mogelijkheden binnen een snel groeiende en informele organisatie.​ Wij hebben onder andere een 36-urige werkweek en een korting op personeelsaankopen.

Reactie

Spreekt deze functie je aan?​ Stuur dan binnen 14 dagen een sollicitatiebrief met een CV naar AKO B.​V.​, t.​a.​v.​ Darina Castricum, personeelsfunctionaris, Postbus 75561, 1070 AN Amsterdam, of mail naar: solliciteren@​ako.​audax.​nl .​ Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze web-site www.​ako.​nl en www.​audax.​nl.


Gerelateerd:


Copyright © 2008
This feed is for personal, non-commercial use only.
The use of this feed on other websites breaches copyright. If this content is not in your news reader, it makes the page you are viewing an infringement of the copyright. (Digital Fingerprint:
d2f413630d292d88f0f2fe7fc9374ae4)
Bezoek Contentgirls.nl

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit