Smelly cat

Oh gut. Geert Wilders heeft de hersencel die hij niet gebruikt om zijn naam mee te onthouden ingezet en heeft een vernieuwend, verrassend plan bedacht geheel in de traditie van zijn geliefde (en zoals mij door deze en gene werd ingefluisterd superieure maar vooral beschaafde) westerse normen en waarden. Shoot first ask questions later. Wel in het been graag, dan blijft het langer leuk. Goe’ gedoan Greetje. Jij bent dΓ© Super-ideeΓ«n-man. En je weet voor je plannetjes ook wel het juiste podium te vinden. De plee van internet: GeenStijl. Snel doortrekken, het begint te stinken.

hmmm of zou het een en ander met dit bericht te maken hebben?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Maar zoals http://www.stroomopwaarts.com/ al zei: al decennia lang zijn er rellen, maar nu zijn er Marokkanen bij betrokken en gelijk wil Wilders gaan schieten. Nee, hij heeft niets tegen moslims en marrokkanen hoor, en daar had het ook niets mee te maken.
    Overigens, als we het dan moeten hebben over bevolkingsgroepen waar we overmatig veel last van hebben: inderdaad voetbalsupporters, of in ieder geval dat tuig dat zich daaronder begeeft, want met voetbal heeft het niet zoveel te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit