Tshirthell

Toen ik op Aruba woonde had ik wel meer dan 100 T-shirts. Daar heeft namelijk alles en iedereen z’n eigen shirt en die krijg je overal gratis bij. Ik had T-shirts van de politieke partij (AVP), het benzinestation, carnaval, valentijnsdag, kerst en pasen, de supermarkt, de lokale bars en discotheken, losse politici, mijn buurt, mijn straat, mezelf (jahaa) en nog net niet van mijn huis. Ik droeg een klein deel van de leukere shirts ook wel, maar de meeste lagen binnen de kortste keren op de pyama plank. Toen mijn vriend me op de site www.tshirthell.com wees was ik dan ook niet direct getriggered om er ook echt heen te surfen. Dat is nu bijna 2 jaar geleden en 2 weken terug besloot ik voor de gein toch maar eens te kijken. Ik verveelde me stierlijk en had verder alles al bekeken wat ik wilde bekijken. Tshirthell.com bleek een nogal politiek incorrecte site met tshirt waarop bij vlagen de meest briljante teksten gedrukt staan. Die op het plaatje wordt mijn eerste aankoop. Hier nog een paar die ik ook nog wel geinig vond:

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit