Antiyano

Ondanks abortus– en homohuwelijkvrees, is het toch fijn om te weten dat dit kabinet zich wél wat aantrekt van de Europese rechten van de mens. Antillianen (die mensen met dat Nederlandse paspoort en zonder dubbele nationaliteit ook nog eens) worden toch niet terug gestuurd als ze de fout ingaan. Wat had ik Rita’s gezicht graag willen zien toen ze dat op nieuwsvoormensenzonderbovenlip.nl las.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

 1. YES DIE BITCH!! DIE BITCH!!

  Gelukkig is het huidig kabinet tegen DISCRIMINATIE binnen het Koninkrijk.

  Is toch van de zotte je eigen onderdanen weren in het Koninkrijk. Valt me tegen van Beatrix dat zei hier niets over heeft gezegd of ziet zij Antillianen niet als haar onderdanen?

  En misschien kan men nu het probleem aanpakken! Preventie is veel beter!

 2. Ik kon me toch al niet voorstellen dat die wet er ooit door zou kunnen komen.

  Wat ik me afvraag echter is waarom het geen gevolgen heeft voor deze xenofoob.

 3. Wat ik me ook afvraag; waarom word deze tem, xenofoob, überhaupt niet gebruikt in de Nederlandse media. Er is met gasten zoals Wilders en Verdonk genoeg aanleiding voor.

 4. Dat snap ik ook al niet. Het was duidelijk dat die wet er nooit zou doorkomen. Veel juristen hebben dat die biatch al geaedviseerd en dan toch proberen? en waarom ging Balkenelende er wel akkoord mee met het vorig kabinet terwijl het nieuwe kabinet er juist tegen is?

 5. maar die konjo di mama Rita is zelf g1 nederlanders duss ze maag m’n kont likken met discrieminatie ze lijkt op een djoler ainoh yu lelijke wijf met haar slaape ogen haidio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit