SGP en CU en hun gevoel voor humor

De SGP en de ChristenUnie in Rijssen-Holten (rijsen-wat-de-fok?) willen het rockfestival Els Rock verbieden. De twee politieke rariteiten partijen willen het vloekverbod (vloekverbod? Godverdomme wat een ge-eikel) inzetten om de vergunning van het festival in te trekken. Menen ze dit nou serieus? Of nemen ze ons collectief in de maling? In het laatste geval: hehehehe.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Nee, een vloekverbod is geen ge-eikel. Vloeken is een vorm van verruwing en daar wuillen we nu zo graag vanaf. Dat neemt niet weg dat een vloekverbod bepaalde activiteiten moet tegenhouden. Het is wel een manier om mensen bewust te maken van hun taalgebruik. Zo, en dat voor iemand die ook nog wel eens knettert (thuis). Overigens vind ik het ongezond om de SGP en CU op één hoop te gooien en ze als rariteiten bestempelen is helemaal buiten de boot. (Ik stem op geen van beide)

  2. Ja Xaviera, ik vind, jij vindt maar daar schiet je natuurlijk geen steek mee op. Ik probeerde bovendien te zeggen dat een vloekverbod GEEN activiteiten moest kunnen tegenghouden.Er was een woordje weggevallen Het zal duideklijk zijn dat ook jij ruimte moet geven aan mensen die anders denken en voelen dan jij. Je kunt de wereld niet maar zo’n beetje in je eentje leven. Dat zou ook niet leuk zijn. En niet meer zo chagrijnig reageren maar gewoon proberen met argumenten te komen. Ik heb niet bij voorbaat een hekel aan je.

  3. Je houdt in je laatste reactie het ultieme pleidooi tegen het verbieden van dat festival Kaj 😉

    Geen ruimte geven aan mensen die anders denken en voelen dan zij is namelijk exact de omschrijving van wat die christelijke luitjes uit Rijssen doen.

  4. Godverdomme! Jezus, wat een christelijk gezever! Mozeskriebel waar gaat het over. Ik zeg het je, een tsunami van christenen, een gevaar voor de samenleving!

  5. Als dat een indicatie is, met landelijk dat gedoe met het homohuwelijk en die orgaandonatieposter, waar het feitelijk naartoe gaat de komende tijd is het snel gedaan met het kabinet denk ik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit