Een kort WK?

Nou vandaag is het zo ver. Over een paar uurtjes speelt het Nederlandse team tegen Serviรซ & Montenegro. Nu heb ik de dit keer geen kwalificatiewedstrijden gekeken en heb ik dus geen idee hoe het Nederlandse team speelt. Maar als ik af moet gaan op wat de commentatoren zeggen, zit het er dik in dat we de volgende ronde niet eens gaan halen.

Vorige keren (WK’s en EK’s) vonden we onszelf steeds fantastisch en toen werd het niks. Wat moet het dan worden als we onszelf niet eens goed vinden.

Aan de andere kant kan het ook eens betekenen dat het juist wel goed gaat. En dat je niet het gevoel hebt dat je naar voetballers zit te kijken die eigenlijk helemaal geen zin hebben in het spelletje. Naar voetballers die al zo de hemel in zijn geprezen dat ze niks meer hoever te bewijzen. Nederland heeft zich toch wel gekwalificeerd, helemaal dodelijk slecht kunnen we dus nou ook weer niet zijn. Daarbij gun ik het van Basten (en mezelf) dat het goed gaat.

Ik ben echt megabenieuwd naar de komende wedstrijd. Nog 4 uurtjes en dan zullen we het weten.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit